El Port de Tarragona consolida el seu posicionament en el Mediterrani amb el tràfic de project cargo

El Port de Tarragona consolida el seu posicionament en el Mediterrani amb el tràfic de project cargo
20 May
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona està present a la Break Bulk Europe 2015 per segona vegada consecutiva amb un estand propi (234 H1), que se celebra a Anvers del 18 al 21 de maig, des d'on dóna a conèixer els serveis i les infraestructures que posa a la disposició dels carregadors de project cargo, així com el potencial logístic de Tarragona. Una delegació del Port de Tarragona encapçalada pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu i Figueras; el director General, Francesc Sánchez; i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent ha viatjat fins a la capital belga per tal de promocionar els serveis que ofereix el Port de Tarragona.
 
En el marc d'aquesta fira, el Port de Tarragona consolida la seva excel·lent disposició per a contribuir al creixement d'aquest sector logístic, facilitant així noves oportunitats de negoci per a les empreses especialitzades en project cargo. I, així mateix, consolida el seu posicionament com a un dels ports referència en el Mediterrani en aquest tipus de càrregues especials.
Bergé Marítima, Ership, Euroports Ibèrica TPS i Noatum Codemar Tarragona són les quatre empreses estibadores especialitzades en project cargo que assisteixen a la Break Bulk Europe amb el Port de Tarragona.
 
Un dels millors ports del Mediterrani per a l'operativa de project cargo
El Port de Tarragona és un dels ports mediterranis més especialitzats en l'operativa de project cargo per les possibilitats que ofereix, ja que compta amb especialistes en tot tipus de transports i en l'organització i coordinació dels mateixos des de l'origen a la destinació; un altre valor afegit que ofereix el Port de Tarragona és la mà d'obra qualificada atès el potent clúster químic de la zona.
 
La infraestructura portuària tarragonina ofereix els seus clients àmplies àrees operacionals en els molls, les rampes ro-ro, una excel·lent accessibilitat via terrestre i ferroviària, així com serveis eficients com l'estiba altament qualificada i l'eficiència en el procés d'estiba i desestiba.
 
A més, la ubicació estratègica privilegiada en el Mediterrani atorga al Port de Tarragona un valor afegit enfront dels ports del nord d'Europa, degut en gran part, a la favorable climatologia que permet dur a terme operatives de càrrega de project cargo a l'aire lliure durant tot l'any.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona