El Port de Tarragona desenvolupa nous serveis per agilitzar els tràmits duaners

El Port de Tarragona desenvolupa nous serveis per agilitzar els tràmits duaners
30 Apr
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquests nous serveis de ViaPortus es posaran en marxa a finals d’aquest 2015 i responen a una demana de les dependències provincials de Duanes i Impostos Especials de Tarragona

L’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona va ser escenari el passat dimarts de la presentació dels nous serveis deViaPortus que el Port de Tarragona està desenvolupant per agilitar els tràmits duaners. Aquestes millores s’estan duent a terme en el marc del projecte europeu MED-PCS per a la promoció dels Ports Community System (Sistemes de Comunitat Portuària) en el tràfic al Mediterrani.

La sessió, convocada per la Dependència de Duanes i Impostos Especials de Tarragona, va comptar amb la participació de Genoveva Climent, directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona; Carlos Ferrer, cap de la Dependència de Duanes i Impostos Especials de Tarragona; Juan Cabeo, cap de Servei de Duanes de Tarragona; Santos Martínez, gerent de Portel a Tarragona, i Anna Navarro, responsable de Sistemes d’Informació del Port de Tarragona.

L’any 2010 el Port de Tarragona va endegar l ‘Aixecament sense papers d’importació pel que fa al tràfic de mercaderies en camió. La jornada d’ahir va servir per explicar els serveis que es posaran en marxa a finals d’enguany com és l’Aixecament sense papers d’importació telemàtica per camió, ferrocarril i canonada. També es posa en marxa l’Aixecament sense papers d’exportació i, a la vegada, es crea una aplicació per a la gestió de les cites d’inspecció. Aquests serveis s’estan desenvolupant i durant els pròxims mesos es duran a terme sessions de proves pilot i formació per a la comunitat portuària tarragonina, fins a la seva aplicació a finals d’aquest 2015.

Durant aquest esdeveniment es va convidar a tota la comunitat portuària a participar en la Conferència Final del Projecte MED-PCS sobre Port Community Systems que es durà a terme el pròxim 10 de juny a la sala de conferències de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Durant aquesta jornada es presentaran els resultats finals del projecte i es comptarà amb la presència d’experts internacionals en la matèria.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona