El Port de Tarragona reafirma el seu posicionament com a hub químic euromediterrani a SITL París

El Port de Tarragona reafirma el seu posicionament com a hub químic euromediterrani a SITL París
02 Apr
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

En el marc de la Setmana Internacional del Transport i la Logística (SITL) que s'està duent a terme del 31 de març al 2 d'abril a Paris, el Port de Tarragona ha participat als Rail Freight Meetings, aquestes reunions constitueixen una de les innovacions d'aquesta edició SITL de París, amb l'objectiu d'establir un diàleg empresarial al servei del creixement de la industria ferroviària. Els Rail Freight Meetings esdevenen reunions de negocis entre transportistes i tots els agents involucrats en la cadena de valor de la industria ferroviària.
En el marc d'una presentació a càrrec d'Alberto Estrada, responsable d'intermodalitat i logística del Port de Tarragona, ha donat conèixer davant dels principals agents del sector del transport de mercaderies, el seu potencial com a hub químic del Mediterrani amb una ubicació geoestratègica, serveis logístics eficients, infraestructures especialitzades, i la eficiència en la prestació de serveis orientats a la diversitat dels productes petroquímics.
En el marc d'aquesta ponència, Estrada ha exposat els factors que aporten competitivitat al Port de Tarragona pel que fa als tràfics de productes químics i petroquímics; les noves infraestructures que donen servei a la indústria implantada al territori com la terminal intermodal ferroviària del Port de Tarragona, ubicada al costat de la terminal de contenidors i amb connexió directa amb el major centre industrial químic del sud d'Europa. Així mateix, ha exposat els reptes i oportunitats que aporta la recent inaugurada ampliació del moll de la Química, i el clúster ChemMed Tarragona, un reflex de la simbiosi entre Port de Tarragona i industria petroquímica, constituït amb l'objectiu de consolidar el teixit de les infraestructures, instal·lacions productives i portuàries, industries auxiliars, centres d'investigació i nivell de formació.
"El Port de Tarragona té una ubicació geoestratègica privilegiada, amb unes infraestructures molt competitives i el centre de gestió per nosaltres sempre és el client. Estem oferint instal·lacions portuàries amb els majors calats del Mediterrani, i amb una infraestructura logística de primer nivell vinculat al potent polígon petroquímic" destaca Estrada.
El Port de Tarragona forma part i participa activament de projectes europeus d'intermodalitat i ferrocarril com CLYMA, iFreightMED-DC o Transpyrenaei.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona