Empresaris del sector petroquímic i logístic d'Iran coneixen el Port de Tarragona i ChemMed

Empresaris del sector petroquímic i logístic d'Iran coneixen el Port de Tarragona i ChemMed
30 Jan
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

En el marc de l'estratègia internacional del Port de Tarragona, ahir es va dur a terme, en col·laboració amb la patronal PIMEC i la Cambra de Comerç de Teheran, una trobada amb empreses del sector petroquímic i logístic de la República Islàmica de l'Iran.
Una delegació d'empresaris iranians, membres de la Cambra de Comerç de Teheran, van visitar ahir les instal·lacions portuàries de Tarragona on han conegut de primera mà els serveis i infraestructures que ofereix el Port de Tarragona, així com el clúster químic de la Mediterrània i sud d'Europa ChemMed Tarragona. En aquesta jornada, empresaris de la comunitat portuària de Tarragona van mantenir una trobada de networking amb la delegació iraniana en el marc d'establir relacions comercials entre ambdós països.
El director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez, i el director de Desenvolupament Corporatiu, Joan Basora, acompanyats de membres de l'equip comercial van rebre ahir al matí a la delegació d'empresaris iranians i van dur a terme una reunió de treball on es van exposar les fortaleses i oportunitats que ofereix el Port de Tarragona per al comerç internacional. Posteriorment, i acompanyats de la directora general de ChemMed Tarragona, Teresa Pallarès, es va donar a conèixer el clúster i la seva visió de projectar Tarragona i la competitivitat del territori en l'àmbit internacional. ChemMed Tarragona té com objectius atraure i generar noves inversions i activitats al voltant del clúster; a la vegada que consolidar el teixit de les infraestructures, instal·lacions productives, portuàries, indústries auxiliars, centres de recerca i nivell de formació.
La delegació d'empresaris iranians van visitar in situ les instal·lacions portuàries. Finalment, es van reunir en una trobada networking amb empresaris de la comunitat portuària tarragonina.
Aquesta trobada empresarial permet a Tarragona establir relacions comercials amb un mercat en continu creixement com és l'Iran. Actualment, aquest país de l'Orient Mitjà és el sisè productor mundial d'hidrocarburs i està obrint els seus fluxos comercials al món.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona