Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida al Seatrade Med com la destinació a descobrir del Mediterrani

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida al Seatrade Med com la destinació a descobrir del Mediterrani
19 Sep
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada valora molt positivament la presència a Seatrade Med 2014, l'esdeveniment més important de creuers de la Mediterrània que s'ha celebrat a Barcelona des de dimarts fins avui. Més de 3.000 professionals i experts de la industria creuerística han participat en aquesta fira internacional, on Tarragona Cruise Port Costa Daurada ha presentat les seves potencialitats com a destinació de creuers davant els principals agents turístics del món.
Tarragona Cruise Port Costa Daurada s'ha presentat en aquest esdeveniment amb l'objectiu de donar a conèixer el Tarragona i la Costa Daurada com oferta turística i destí de creuers a nivell internacional; així com també consolidar les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir el Port de Tarragona en un port referent de destinació de creuers.
El balanç de la presència al Seatrade Med és molt positiu. L'estand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada ha aplegat nombroses reunions amb companyies creuerístiques que s'han interessat per la destinació; així mateix s'han pogut establir molts contactes que donen l'oportunitat de posicionar la marca Tarragona Patrimoni de la Humanitat en el competitiu mapa creuerístic, així com projectar internacionalment les possibilitats turístiques il•limitades de la ciutat i de la Costa Daurada. Cal destacar que, sovint, en aquesta fira internacional és on es reuneix la industria dels creuers, es tanquen acords i les companyies elegeixen les seves destinacions arreu del món.
Pels propers dies hi ha concertats fam trips (visites de familiarització) de diferents companyies de creuers al territori, per tal de conèixer l'ampli ventall d'atractius turístics de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.
La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada és el resultat del treball conjunt del Port de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona. També compta amb la col·laboració de la Patronal de Turisme, URV, PortAventura i BCN World. En aquesta nova estratègia comercial, es pretén consolidar la marca davant del mercat internacional com a destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l'estil de vida Mediterrani, i posicionar el Port de Tarragona com a port referent al Mediterrani.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona