Nova fita en la qualitat del betum de pavimentació al pantalà d'ASESA al Port de Tarragona

Nova fita en la qualitat del betum de pavimentació al pantalà d'ASESA al Port de Tarragona
30 Jun
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El buc tanc 'Asphalt Eagle' ha atracat al pantalà d'ASESA al Port de Tarragona on carrega 36.000 tones de betum de qualitat 'Superpave TM PG' i amb destinació els ports nord-americans de Baltimore i Portland.
 
Aquesta exportació és una nova fita en la qualitat del betum de pavimentació d'ASESA que consolida les càrregues de vaixells de gran tonatge que es realitzen en les instal·lacions del Port de Tarragona, gràcies a la important capacitat de fabricació i emmagatzematge de determinades qualitats de betum en la refineria d'ASESA.
 
La incorporació de la qualitat 'Superpave TM PG', tipus extingit al mercat nord americà, aporta una projecció a nivell mundial dels betums d'ASESA; i representa una especificació de qualitat 'prestacional' a diferència de les especificacions de qualitat de betums de tipus 'convencional' amb les que ASESA ha anat treballant des del seu inici.
 
Les especificacions de tipus 'convencional' es basen en característiques empíriques que indiquen com ha de ser el producte acabat de fabricar, en el buc tanc, i com ha de ser a la sortida de la planta asfàltica; és a dir, en el moment d'inaugurar una carretera. Les especificacions de tipus 'prestacional' van sorgir ara fa 20 anys als Estats Units i amb aquestes es va donar un gir de 180º pel que fa a la qualitat exigible als betums de pavimentació, ja que es van establir unes especificacions basades en les prestacions del producte.
 
El 'Asphalt Eagle', consignat per Alfaship Internacional SA, amb una eslora de 182 metres i 10 metres de calat navega sota bandera de Grècia.
 
L'empresa consignatària Alfaship Internacional, SA opera amb oficina pròpia al Port de Tarragona i està present al mercat espanyol des de fa gairebé 25 anys, al llarg dels quals l'empresa ha sabut posicionar-se entre els principals agents naviliers europeus. Actualment l'empresa és capaç d'oferir una infraestructura operativa única amb atenció personalitzada supervisada pel personal operatiu qualificat i eficient.
 
Al juliol del 2010, la refineria d'ASESA va obtenir la certificació dels seus betums de pavimentació en el mercat de la Comunitat Europea, una fita imprescindible per a la comercialització d'aquests productes en el mercat europeu.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona