El Port de Tarragona presenta els seus serveis i infraestructures al mercat asiàtic

El Port de Tarragona presenta els seus serveis i infraestructures al mercat asiàtic
18 Jun
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

En el marc de l'estratègia de guanyar projecció internacional i obrir-se pas al mercat asiàtic, una delegació del Port de Tarragona ha viatjat a Xina on des d'avui fins el proper dijous 19 està present a la fira Transport & Logistic China 2014, juntament amb Puertos del Estado, per tal de donar a conèixer els seus serveis i infraestructures eficients, així com buscar aliances amb ports xinesos.
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, lidera aquesta missió comercial, acompanyat del director de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci, Jordi Armengol; i la cap d'unitat de Desenvolupament de Negoci i I+D del Port, Genoveva Climent. Avui el Port de Tarragona ha realitzat una visita institucional al port de Shangái, primer port del món en moviment de contenidors (el 2012 va moure 32.575.000 TEUS), per tal de buscar aliances i captar tràfic asiàtic.
Àsia és actualment el líder mundial del tràfic de mercaderies marítimes, i el Port de Tarragona pot oferir a Xina la seva ubicació geoestratègica privilegiada al Mediterrani i la seva propera connexió directa amb el mercat europeu.
Els tràfics de càrrega general del Port de Tarragona com són project cargo i Break Bulk han despertat gran interès entre les empreses logístiques xineses. La infraestructura portuària tarragonina ofereix infraestructures especialitzades per aquest tipus de càrrega (peces de grans dimensions per a equips de fàbrica o components que necessiten muntatge al vaixell), i és una dels tràfics de major impuls al Port de Tarragona, en el marc de l'estratègia de diversificació de tràfics.
El Port de Tarragona també ha presentat el clúster ChemMed Tarragona i l'ampliació del moll de la Química, ambdós han despertat molt d'interès en el sector ja que representa una alternativa sòlida que permetrà al Port de Tarragona per competir davant els ports del nord d'Europa.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona