Back

Inauguració de l'exposició “La Mediterrània del segle XX: realitats i mirades”

Inauguració de l'exposició “La Mediterrània del segle XX: realitats i mirades”
11 Jun
2014

 
 
 
 
Demà dijous 12 de juny, a les 18.30 hores, al Tinglado 2 del Moll de Costa, se celebra l'acte d'inauguració de l'exposició: 'La Mediterrània del segle XX: realitats i mirades'. L'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED) i l'Agència EFE, amb la col·laboració del Port de Tarragona organitzen aquesta mostra al Tinglado 2 del Moll de Costa, que ofereix un recorregut pels fets històrics i pels canvis socials i culturals que van marcar els països mediterranis durant el segle passat.
 
La mostra està comissariada per Tomás Alcoverro, el veterà corresponsal al Pròxim Orient del diari La Vanguardia. Per a Alcoverro, l'exposició abasta "des de la fi dels grans imperis fins a la configuració dels nous estats; des dels conflictes sagnants fins a la recerca de la pau; des del món tradicional i rural fins a la modernitat urbana. Un joc de realitats i mirades en aquesta Mediterrània viva, diversa i propera".
 
L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el president executiu d'IEMED, Senén Florensa; i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.