El Port de Tarragona presenta el nou projecte de creuers al Cruise Shipping Miami

El Port de Tarragona presenta el nou projecte de creuers al Cruise Shipping Miami
06 Mar
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Tarragona Cruise Port Costa Daurada és fruït d’una nova estratègia comercial que pretén convertir el Port de Tarragona en un port de referència en el sector dels creurers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es la posada en marxa d’un nou projecte que es veurà reflectit a la fira internacional Cruise Shipping de Miami, que se celebra del 10 al 13 de març, a Miami, on la nova marca es presentarà davant dels principals agents turístics a nivell internacional.

Una delegació del Port de Tarragona encapçalada pel president, Josep Andreu, viatjarà a la capital nordamericana, acompanyat de Patrícia Antón, regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb l’equip tècnic de creuers del Port de Tarragona. L’objectiu de la presència a Miami és consolidar les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir-se en un port referent de destí de creuers.

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, la Patronal de Turisme, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World.

La maduresa com a destinació turística de primer nivell i les seves possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers. Actualment, ja són més de 5 milions de turistes de la resta d’Espanya i d’Europa que visiten anualment Tarragona i la Costa Daurada, la qual cosa posiciona aquesta zona com a referent turístic internacional.

El Port de Tarragona participarà en la XXX Cruise Shipping Miami amb un estand dintre de la zona reserva a Puertos del Estado, amb l’objectiu de donar a conèixer el Tarragona i la Costa Daurada com oferta turística i destí de creuers a nivell internacional, en el marc de l’estratègia d’aconseguir ser un port de referència en el sector dels creurers. Així mateix, es presentarà a Miami nou material promocional específic, com és la nova marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, la nova web corporativa, un vídeo promocional i un catàleg amb informació general i fotogràfica explicant els atractius del territori. Aquest material s’entregarà als professionals especialistes de les navilieres creuerístiques.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona