El tràfic de vehicles creix un 10% al Port de Tarragona durant el 2013

El tràfic de vehicles creix un 10% al Port de Tarragona durant el 2013
18 Feb
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es mantenen els índex d’exportació i les importacions incrementen un 21,92%, i s’assoleix la xifra de 61.487 unitats de les quals 34.134 són d’exportació
 
Les terminals del Port de Tarragona han gestionat, via marítima, 61.487 vehicles de gener a desembre de l’any passat davant dels 55.903 del 2012, el que suposa un augment del 10% del tràfic. També s’han registrat increments notables en la descàrrega (+21,92%); cal destacar que el Port de Tarragona exporta més nombre de vehicles que importa (34.134 export - 27.353 import).
 
El moviment d’automòbils al Port de Tarragona durant el 2013 ha mantingut els índex d’exportació a països com Itàlia, Corea del Sud i Turquia. Pel que fa als països receptors, cal destacar la destinació de països com Itàlia, Algèria i Regne Unit.
 
La terminal especialitzada en el tràfic de vehicles del Port de Tarragona, Bergé Carport, té la capacitat operativa per consolidar Tarragona com a port hub de distribució de vehicles per al nord d’Àfrica i el Mediterrani i la capacitat de creixement d’aquesta terminal posa de manifest les perspectives de creixement d’aquest tràfic en els propers anys.
 
Grupo Bergé mou 107.715 vehicles al Port de Tarragona durant el 2013
Grupo Bergé ha gestionat durant el 2013 un 13,63% més d’automòbils respecte el l’any anterior. Grupo Bergé és un holding que opera en ports internacionals, i té una presència rellevant al Port de Tarragona en diferents activitats com estibador i consignatari a través de Bergé Marítima Tarragona. Carport Tarragona realitza operacions portuàries d’importació i exportació i emmagatzematge de vehicles. Bergé Automotive Logístics realitza operacions d’emmagatzematge, inspecció, preinstal·lació i expedició de vehicles per via terrestre.
 
Grupo Bergé ha operat 107.715 vehicles al Port de Tarragona, durant el 2013, dels quals 61.255 (56,86%) han estat moviments de càrrega i descàrrega en vaixell; aquestes operacions via marítima representen un increment de l’11,74% respecte el 2012. Pel que fa a les entrades de vehicles, via terrestre, a la terminal l’any 2013 Grupo Bergé ha registrat un creixement del 16,22% (46.460 unitats) respecte l’any anterior.
 
La terminal de vehicles de Grupo Bergé al Port de Tarragona està ubicada estratègicament al moll de Cantàbria.
 
28.077 vehicles accedeixen al Port amb ferrocarril
Segons dades facilitades per ADIF (Administrador De Infraestructuras Ferroviarias), al llarg del 2013 120 trens, amb 28.077 vehicles van accedir al Port de Tarragona; aquestes xifres suposen un moviment de 40.323 tones.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona