Back

Transprime reuneix els seus associats al Port de Tarragona

Transprime reuneix els seus associats al Port de Tarragona
05 Feb
2014

L’associació espanyola d’empreses amb transport privat de mercaderies i grans usuaris del servei públic (Transprime) ha celebrat l’assemblea general anual al Port de Tarragona.
L’assemblea es va dur a terme dijous 30 de gener a les instal·lacions del Port de Tarragona, on el director general del Port, Francesc Sánchez, va donar la benvinguda als assistents. Durant la jornada es van presentar les línies estratègiques de creixement del Port de Tarragona que, des del respecte i la consolidació dels tràfics tradicionals, es basen en: una major projecció internacional, diversificació, impuls d’infraestructures estratègiques internes i externes (A27 i ample internacional), aposta per la sostenibilitat i els creuers. Així mateix, es van tractar aspectes tècnics com és l’estructura de les tasses portuàries.
 
Els associats de Transprime van visitar les instal·lacions portuàries, i es van interessar per l’àrea de serveis logístics del Port de Tarragona formada per la terminal intermodal, el PIF (Punt d’Inspecció Fronterera), l’escàner de contenidors i la terminal marítima de contenidors operada per DP World Tarragona.
 
Les empreses associades a Transprime que van assistir a l’assemblea general celebrada al Port de Tarragona són: Gallina Blanca, Corporació Alimentària de Guissona, Torres, Damm, BASF, Affinity Petcare, Aguas Font Vella, Lanjarón, SCA, Bacardi, IKEA, Freixenet, Torraspapel, entre d’altres.