Concert immersiu al Refugi 1 del Moll de Costa en la Cúpula de Sostenibilitat

Concert immersiu al Refugi 1 del Moll de Costa en la Cúpula de Sostenibilitat
03 Jun
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El concert, a càrrec de Lidia Papió al piano, es va dur a terme aquest diumenge 2 de juny a les 19h.

El concert immersiu forma part del projecte instal·lat al Port des de l’1 de febrer i que ofereix diverses activitats fins al 23 de juny

Aquest 2 de juny a les 19h, el Refugi 1 del Moll de Costa va acollir un concert únic dins de la Cúpula de la Sostenibilitat. Aquest esdeveniment especial va reunir música, cultura i consciència ambiental en un entorn emblemàtic de Tarragona. L’artista, Lidia Papió va ser l’encarregada de crear, musicalment amb el piano, un escenari de música i consciència. Gairebé un centenar de persones van poder gaudir d’un espectacle referent, la primera cúpula immersiva de la sostenibilitat. La Cúpula de Sostenibilitat serà al Refugi fins al 23 de juny i ofereix una variada programació artística i cultural. Per a poder assistir als esdeveniments organitzats cal fer reserva prèvia a https://codoleducacio.com/oh/

La Cúpula de la Sostenibilitat és una iniciativa que busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, mitjançant activitats culturals que fomenten un futur més verd. Aquest concert va ser una oportunitat perfecta per gaudir de música de qualitat, alhora que es reflexiona sobre la importància de preservar el nostre planeta. L’esdeveniment va comptar amb la participació de Lidia Papió al piano, qui va oferir un repertori variat amb peces que van des de la música clàssica fins a gèneres contemporanis. A més, el públic assistent va gaudir d’instal·lacions artístiques i exposicions relacionades amb la sostenibilitat. El Refugi 1, situat al Moll de Costa, és un espai històric que, amb aquesta iniciativa, es transforma en un escenari excepcional, demostrant que la cultura i el medi ambient poden anar de la mà per crear experiències inoblidables.

El concert

El concert, interpretat per la pianista reusenca Lídia Papió, va captivar el públic assistent amb la seva combinació de música, audiovisuals 360 i poesia. Lídia Papió Fortuny va començar a crear música pròpia després d’una carrera com a músic clàssic. Fa de la improvisació una eina per comunicar-se des de l’autenticitat. En els darrers temps i influenciada pels banys de bosc Shinrin-Yoku ens ofereix els seus concerts vinculant-los als espais naturals. En aquest cas, es tracta d’una experiència única que fusiona música i tecnologia per crear un entorn immersiu que ajudi a activar consciències fomentant cultures regeneratives.

H2OH! és més que un concert: és una experiència sensorial que ens transporta als entorns naturals, vius, amb l’aigua com a símbol de vida, puresa i renovació. Aquesta immersió sensorial està dissenyada per fomentar una major apreciació de la natura, sentint-nos part d'ella, estimant-la i protegint-la.

El concert convida a crear una connexió emocional, fomentant la meditació i la reflexió personal sobre aquest recurs preciós que és l'aigua. Dins la cúpula geodèsica, un espai singular, els assistents poden relaxar-se i desconnectar del món exterior per connectar amb si mateixos. Les peces de creació pròpia de Lídia Papió permeten un viatge emocional que promou un estat de relaxació i calma en harmonia amb l’entorn natural.

En definitiva, H2OH! és una experiència poètica i regeneradora, plena de positivisme i energia vital, que fa aflorar les emocions i promou una consciència ecosocial més respectuosa i harmònica amb el planeta.

Activitats fins al 23 de juny

La Cúpula de la Sostenibilitat, instal·lada al Refugi 1 del Moll de Costa, des de l’1 de febrer i fins al 23 de juny és un projecte de consciència ecosocial ideat per Còdol Educació i, que amb el suport del Port Tarragona, convida a capgirar la nostra relació amb el planeta, la comunitat i nosaltres mateixes. Es tracta d’un espai immersiu amb noves propostes per a tots els públics. Per a gaudir de les activitats proposades per la Cúpula cal fer reserva prèvia a https://codoleducacio.com/oh/

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona