El Port Tarragona obre taquilla per a les invitacions als ‘Passejos màgics a la Golondrina’

El Port Tarragona obre taquilla per a les invitacions als ‘Passejos màgics a la Golondrina’
14 Dec
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les passejades de caràcter familiar i gratuïtes s’organitzen del 27 al 30 de desembre a les 11h del matí

Es tracta d’una activitat inclosa dins de la programació ‘Un Nadal de Somni’ del Port Tarragona

Les persones interessades podran aconseguir la invitació gratuïta a la plataforma Entradium (https://entradium.com/es/events/passejos-magics-a-la-golondrina-dels-reis-mags-tarragona) a partir del 15 de desembre

Aquest divendres 15 de desembre, el Port de Tarragona, obre la taquilla per a aconseguir les invitacions gratuïtes als ‘Passejos màgics a la Golondrina’. Es tracta d’una activitat inclosa dins de la programació cultural que organitza el Port sota el nom ‘Un Nadal de Somni’. Les passejades s’organitzen del 27 al 30 de desembre a les 11h del matí. Per aconseguir les invitacions cal accedir a la plataforma https://entradium.com/es/events/passejos-magics-a-la-golondrina-dels-reis-mags-tarragona. Cal tenir en compte que, les persones interessades, podran obtenir un màxim de 4 entrades per adreça electrònica.

Un passeig màgic

L’èxit de les darreres campanyes amb la Golondrina ha fet que Port Tarragona-Moll de Costa incorpori, novament, la passejada marítima i, reobri l’oferta durant aquest Nadal 2023.

La coneguda Golondrina, des del Moll de Pescadors, escalfarà motors per donar la benvinguda a qui estigui interessat a redescobrir Nadal a la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima convida, a grans i petits, a embarcar en una nova experiència, d’una hora de durada aproximadament.

Des de l’embarcació es pot gaudir de la meravellosa façana de la vila marinera del Serrallo i, des d’allà, s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions, les operatives, etc. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Aquests ‘Passejos màgics amb la Golondrina’ pretenen incorporar en aquest Nadal experiències i moments per compartir amb familiars i amistats, a la vegada que, volen apropar el Port a la ciutadania i, donar a conèixer la importància del Port dins del territori, no sols com a motor econòmic, sinó com a dinamitzador social.

El Port convida a participar en aquest màgic recorregut, un recorregut marítim per on, el pròxim 5 de gener, arribaran Ses Majestats els Reis d’Orient.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona