La final de PortAutors/es al Teatret del Serrallo, la mostra musical del Port de Tarragona

La final de PortAutors/es al Teatret del Serrallo, la mostra musical del Port de Tarragona
17 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els sis finalistes de PortAutors/es actuaran a la gala final dissabte 18 de novembre a les 18 hores

Sílvia Petit presentarà la gala i actuarà també Gabriel Kazz, guanyador de l’anterior edició. Es pot assistir a la final de manera gratuïta amb invitació

Demà dissabte, tindrà lloc la final de la mostra Portautors/es al Teatret del Serrallo de les 18 hores fins a les 19.30 hores. En aquest emblemàtic edifici es podrà gaudir de les veus dels nous i noves talents del territori. La presentació de la gala anirà a càrrec de la periodista musical Sílvia Petit i es comptarà amb l’actuació del guanyador del PortAutors/es de l’any passat, Gabriel Kazz.

Es pot assistir a la gala gratuïtament amb invitació a la plataforma https://entradium.com/events/mostra-final-portautors-es-2023

Propostes musicals

ENRIC EZ: Enric EZ, cantautor multiinstrumentista de Pop Fusió. Presenta el nou disc Oníria el maig de 2023, acompanyat de grans col·laboracions com Guillem Albà, Mar Pujol, Momi Maiga, Berta Sala, Lalo Lopez (La fundacion Toni Manero)… Guanyador Santakosund 2021, 2n premi del concurs Lafi de La Fada Ignorant d’Andorra, 3r premi al concurs El Corral 2022 de Ripoll i finalista al concurs Horta d’Autor 2023 i 2021. L’1 de gener del 2021 publica el segon treball de llarga durada яeƨ. Al gener del 2020 enregistra, també, un directe per al programa Folc a l’estudi de tv3. Al 2017 publica el primer disc " Som rius". Amb més de 15 anys de professió a l'esquena ha participat i participa com a instrumentista o director musical de bandes com: Circ Cric (amb Tortell Poltrona), Guillem Albà, Estanislau Verdet (Pau Vallvé) Se Atormenta Una vecina, Karol Green, A ciegas, Los Manolos, La fundación Tony Manero, Los Fulanos, Brodas Bros, Marina BBface… També ha compost i enregistrat sintonies per programes de Televisió, Tv3, ETB... com “Joc de Cartes” o “Menudos Torres”.

LAAZA: Laaza és el projecte de la cantautora i artista barcelonina Laura Aznar Grau en què explora gèneres com el pop i la música d'arrel a través de les seves vivències personals, presenta el seu primer àlbum “Cançons per oblidar-te” un disc que gira al voltant del desamor com temàtica i narrativa, en aquest explora a través de boleros, rumbes i jotes el sentiment agredolç d'un amor no correspost. L'acompanya de visuals dirigits i realitzats per ella mateixa presentant-se a l'escena musical com una artista completa amb una ferma identitat pròpia.

MARINA VILLEGAS: El projecte de Marina Villegas neix de la necessitat de crear música ja que és una necessitat inherent en la personalitat d'aquesta jove artista. Assegura que el seu art creix d'allò més profund de les seves arrels. Això en fa una artista única, que combina sons propis de les dmúsiques més tradicionals i les barreja amb altres elements propis de la música llatina i electrònica. Per a ella, la creativitat sense prejudicis és un valor a destacar i gosa innovar en la producció dels seus temes.

ELOI DURAN: Eloi Duran és el músic emergent tarragoní que ofereix una sonoritat pròpia amb el seu "Indie pop que cura el cor". Aquest estil inventat barreja la cançó d'autor i l'indie pop electrònic per trencar barreres sonores i arribar directament als cors de qui l'escolten. Va guanyar el premi "Ç" a la millor lletra de cançó en català a la mostra de música jove Desconnecta 2022, i el segon premi del jurat al Delayta'ns 2022 de Premià de Mar, a més de quedar f deinalista al festival Brot 2021. Aquest 2023, ha presentat el seu projecte musical en fires i festivals com la FIM (Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca) i el Festival Límbic. Guanyador del concurs Sona9 2023.

ELENA GARCÍA: Elena García, semifinalista del concurs sona9 2022 amb el seu grup anterior, Lenand, estrena nou projecte musical. Un projecte amb composicions pròpies, on es posa sempre en el centre la veu, la veritat i els sentiments, i es juga lliurement amb les melodies i els melismes. L’acompanya en aquesta nova etapa el guitarrista Pol Ishanda, que ha estat membre de bandes de l’underground com Foo i Virgili & the Rivals. També en forma part Òscar Chic, company de fatigues del Pol a Virgili & the Rivals i integrant de Callejón Canalla. Al juny del 2023, es van estrenar al Magnific Fest de Lleida, guanyant la primera edició del concurs Stellart, una mostra de bandes emergents. Un mes després, van guanyar el premi de millor banda del 24è concurs de música de Badalona. Actualment estan treballant en el seu EP debut, que durà el títol de Wabi-Sabi. El productor és Carlos Dueñas, d’ArcticWave Studio.

Premis

• Premi del Jurat: La mostra atorgarà 3 premis. El primer, el ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en sis festivals del territori durant l’any 2024; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es.

• Premi del Públic: Els finalistes també optaran al ‘Premi del públic’, s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra entre els finalistes organitzada per al pròxim 26 de novembre. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final de PortAutors-es. Aquest premi consistirà a dissenyar material d’enregistrament per la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

• Premi a l’artista local: s’otorgarà a la persona millor classificada entre les 6 finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació en producció musical en un dels espais col·laboradors, Yamaha Music School de Tarragona que fidelment es consolida com un dels patrocinadors de la Mostra PortAutors-es.

• Premi FiM Vila-seca: una de les darreres incorporacions també ha estat la col·laboració amb la FiM Vila-seca que farà la tria entre un/a dels/les finalistes que participarà a la propera edició de la Fira del 2024.

• Premi Port Tarragona: el Port Tarragona que gaudeix d’uns indrets desconeguts per la majoria de la població posa a disposició de la mostra alguns dels seus espais per l’enregistrament d’un videoclip promocional a càrrec de videògrafs professionals.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona