El president del Port Tarragona presenta la conferència "Port Tarragona Rumb EcoPort2027"

El president del Port Tarragona presenta la conferència "Port Tarragona Rumb EcoPort2027"
06 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte tindrà lloc el pròxim 10 d’octubre a les 10h del matí al Palau Robert de Barcelona

El president del Port, Saül Garreta, exposarà com el Port Tarragona es prepara per a afrontar els desafiaments mediambientals en el seu camí cap a l'any 2027

El Palau Robert de Barcelona serà l'escenari de l'esperada conferència "Port Tarragona Rumb EcoPort2027: el futur sostenible del Port en l'horitzó 2027", que es durà a terme el pròxim 10 d'octubre a les 10h. L'esdeveniment comptarà amb la presència destacada del president del Port Tarragona, Saül Garreta, encarregat de compartir amb l’audiència els avanços i projectes del Port en el seu compromís per convertir-se en un model de PortSostenible. Es tracta d’un acte organitzat per la Direcció general de Difusió del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, d’entrada gratuïta i amb places limitades.

Garreta exposarà la visió estratègica i els projectes concrets que el Port Tarragona té planejats per a aconseguir els objectius de la iniciativa "EcoPort2027". Així mateix, abordarà els reptes i oportunitats que representen la reducció de la petjada de carboni, l'eficiència energètica i la implementació de tecnologies innovadores en el sector portuari. La conferència tractarà principalment sobre l'important enfocament que s'està prenent cap a la protecció i conservació del medi ambient en totes les operacions portuàries. La conferència es presenta com una oportunitat única per a comprendre el paper fonamental que juga el Port Tarragona en la protecció del medi ambient i com s'està preparant per a afrontar els desafiaments del futur.

El Port de Tarragona té en marxa un ambiciós Pla de Sostenibilitat, que persegueix l'objectiu de reduir a zero l’empremta de carboni en l'horitzó de l'any 2030, amb la materialització d'una vintena d'objectius mediambientals emmarcats dins de set línies d'actuació: aigua, aire, biodiversitat, gestió de residus, economia circular, automatització de processos i infraestructures.

L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta, i les places són limitades. Per a confirmar assistència, es prega enviar un correu electrònic a [ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ] . En acabar la seva intervenció, s’obrirà un torn de preguntes del públic i dels mitjans que ho desitgin.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona