El Port de Tarragona rep un vaixell de l’Institut Hidrogràfic de la Marina

El Port de Tarragona rep un vaixell de l’Institut Hidrogràfic de la Marina
22 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El vaixell, de nom Malaspina, ha atracat del 21 al 24 de setembre a la Marina Port Tarraco i no oferirà portes obertes

Es tracta d’un hidrogràfic que es dedica a fer batimetries i reconeixements de la costa i dels ports per fer aixecaments cartogràfics

El Port de Tarragona rep, del 21 al 24 de setembre, un vaixell de l’Institut Hidrogràfic de la Marina. Es tracta del vaixell, Malaspina, que en les darreres setmanes ha estat per la costa catalana fent una campanya de reconeixements i treballs cartogràfics per, entre altres coses, dissenyar noves cartes de navegació. Malaspina, atracat a la Marina Port Tarraco ha arribat a Tarragona per a descans de la seva tripulació i per serveis d’avituallament, per aquest motiu el vaixell no preveu oferir portes obertes.

El Malaspina és un vaixell de 58 metres d’eslora, 12 metres de màniga i 5,2 de calat. Té la seva base naval a Càdis i, tot i haver estat construït l’any 1975, durant l’any 2007 va ser sotmès a una modernització i millora de les seves capacitats i funcionalitats. En les darreres setmanes ha estat treballant per la costa catalana i aquest dijous 21 de setembre ha arribat a la costa tarragonina per tal de poder descansar i procedir al seu avituallament.

El vaixell de l’Institut Hidrogràfic de la Marina té la missió de dur a terme aixecaments hidrogràfics, treballs oceanogràfics i exploracions del relleu submarí en les zones nacionals o en altres en les quals l'estat espanyol accedís a realitzar-los com a resultat de Convenis Internacionals. Per altra banda, també s’encarrega de l’actualització de Rumbs, Llibres de Fars, Llibre d'ajudes Radioelèctriques, etc.

També s’encarrega de la instal·lació de regles de Marea i Mareògraf per al càlcul del Zero Hidrogràfic, presa de fotografia de costes, col·laboració amb altres organismes i institucions de l'Estat (Salvament Marítim, Ports de l'Estat, etc.), participació eventual en operacions R.E.A, en comeses de Flota, nacionals o multinacionals, presa de dades meteorològiques, etc. Per últim també col·labora amb institucions i organismes civils com la Universitat de Cadis en la recerca oceanogràfica i en la formació de l’alumnat.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona