APPORTT coorganitza les jornades “Energies renovables i fons europeus: claus per aprofitar el moment”

APPORTT coorganitza les jornades “Energies renovables i fons europeus: claus per aprofitar el moment”
12 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les jornades es faran el pròxim 20 de setembre al Tinglado 1 del Moll de Costa

L’esdeveniment està organitzat per La Vanguardia i Bankinter i comptarà amb la col·laboració d’APPORTT, Vall de l'Hidrogen de Catalunya i el Port de Tarragona

Bankinter i La Vanguardia organitzaran amb la col·laboració d’APPORTT, Vall de l’Hidrogen de Catalunya, Port de Tarragona i FI Grup les jornades sota el títol Energies renovables i fons europeus: claus per aprofitar el moment”, que es celebraran el proper 20 de setembre al Tinglado 1 del Moll de Costa. L’objectiu d’aquestes jornades és analitzar les oportunitats que obre la millora de l'eficiència energètica a les empreses i com poden aprofitar els ajuts europeus, dos temes d’especial interès actualment i que junts poden portar grans beneficis.

Horaris i ponents

Aquesta primera edició de les jornades sobre energies renovables i fons europeus comptarà amb la participació d’empreses capdavanteres de diferents sectors com és el cas de La Vanguardia, la Vall de l'Hidrogen de Catalunya, Bankinter i FI Group.

Aquesta col·laboració aportarà ponents d’alçada a les jornades com Emma Montserrat, responsable de Fons Europeus i Subdirectora general adjunta Bankinter, Daniel Ramos, Green Leader de FI Group o Alfonso Pérez, director general de L Pernía, empresa líder del sector de la brisa de malt, producte que s’utilitza, entre d’altres coses, com a farratge.

Les jornades començaran el dimecres 20 de setembre a les 9:45 h amb la recepció dels assistents per continuar amb la primera sessió sobre energies renovables i fons europeus. Després de la primera pausa, la segona sessió abordarà casos d'èxit dels fons europeus, les jornades finalitzaran passades les 13 h.

Sobre APPORTT

APPORTT és una Agrupació d'Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l'activitat marítima. Les seves línies d’actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis. Per altra banda, treballa per a proporcionar assessorament i facilitar als agrupats la informació que puguin necessitar del Port.

APPORTT treballa per donar als agrupats la possibilitat de crear una xarxa empresarial entre ells i aconseguir el seu objectiu principal: aconseguir la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona. També coordina la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.

 

Més informació i registre:

https://www.bankinter.com/cfo-forum/ca/experts-coneixement/esdeveniments/fons-next-generation-energies-renovables

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona