El Port de Tarragona millora la seguretat dins del recinte portuari amb una càmera d’última generació

El Port de Tarragona millora la seguretat dins del recinte portuari amb una càmera d’última generació
24 Aug
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L'Autoritat Portuària de Tarragona licita la compra d'una càmera de seguretat que ampliarà el camp de visió dins del recinte portuari i tenir una millor visió nocturna

El nou dispositiu s’instal·larà al Moll de Cantàbria, prop de la bocana, per a l seguiment d’operacions portuàries

El Port de Tarragona és una de les infraestructures crítiques més importants del territori on la seguretat és una prioritat fonamental. Per millorar encara més la seguretat a les seves instal·lacions, l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha pres la decisió de licitar la compra i instal·lació d'una nova càmera de seguretat de tecnologia avançada per un import de 48.073 euros (abans d’impostos).

D'una xarxa de CCTV existent a una nova càmera de seguretat de primer nivell

El sistema de CCTV que disposa l'APT actualment es compon d'una sèrie de càmeres de diferents tecnologies, que proporcionen informació visual en directe repartides per tota la infraestructura portuària. Es tracta de càmeres que es poden controlar de forma remota.

Després d'un anàlisi exhaustiu del sistema de CCTV i la infraestructura existent al port, es va decidir complementar aquest sistema amb una nova càmera d'alt rendiment que cobreixi les necessitats requerides. Per a això, s’ha tret a licitació la compra d'una càmera MTC2000I.

El model que vol adquirir l’APT ha estat estudiat per garantir, mitjançant les seves característiques i abast, les funcions específiques en el punt d'instal·lació, en l’espigó de prolongació del moll de Cantàbria, a la bocana del Port. D'aquesta manera, amb la seva ubicació i característiques, es pot assegurar el control per videovigilància de les zones on es desenvolupen les operacions portuàries, que és la finalitat principal del sistema.

Característiques d'alta gamma per una seguretat optimitzada

La nova càmera MTC2000I ofereix una sèrie de característiques d'alta gamma que la converteixen en una opció ideal per millorar la seguretat al Port de Tarragona.

Aquesta nova càmera incorpora un zoom avançat per apropar-se a objectes o zones més allunyades amb gran claredat, proporcionant una vigilància detallada de les àrees importants del Port.

Un dels requeriments per poder realitzar una seguretat 24/7 és la capacitat de visió nocturna que permet que la càmera segueixi sent eficaç durant les hores d'obscuritat o baixa lluminositat, garantint una protecció continua. Aquesta càmera d’última generació comptarà amb la detecció de moviment intel·ligent, podent identificar moviments no esperats i alertar el personal de seguretat immediatament.

La càmera MTC2000I està dissenyada per resistir les condicions ambientals més exigents, com la pluja, el vent i la pols, garantint un rendiment constant en tot moment.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/port/seguretat-integral/seguretat-industrial-i-autoproteccio

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona