La VII edició del Med Hub Day organitzat pel Port de Tarragona pren forma

La VII edició del Med Hub Day organitzat pel Port de Tarragona pren forma
17 Aug
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Tinglado 1 del Moll de Costa serà l’escenari els dies 9 i 10 de novembre

El lema per l’edició d’aquest any és “Virant cap a ports hub més sostenibles”

El Port de Tarragona es troba treballant ja en el preparatius de la setena edició del Med Hub Day, que es celebrarà els propers 9 i 10 de novembre al Tinglado 1 del Moll de Costa. Per aquesta edició l’Autoritat Portuària de Tarragona ha preparat més contingut enfocat en la transició energètica que està vivint el sector.

L’organització també ha innovat en alguns aspectes escoltant les peticions dels assistents alhora que manté tot allò que ha fet créixer l’esdeveniment com son les conferències i taules rodones. Tot això en la recerca per la recuperació del caràcter internacional de l'esdeveniment.

Un Med Hub Day centrat en la transició energètica

El Port de Tarragona es prepara per al VII Med Hub Day del 2023 amb el lema "Virant cap a ports hub més sostenibles". L’edició que s’està preparant per enguany comptarà amb un major contingut sobre transició energètica, una temàtica de gran importància en els nous tràfics portuaris del futur i en concordança amb l'estratègia del Port de Tarragona.

Amb aquesta visió sostenible, el Port de Tarragona es vol convertir també en un exemple de referència per altres infraestructures portuàries, demostrant que el futur dels líquids a doll respectuós amb el medi ambient és possible.

Millorant any rere any

L'organització del VII Med Hub Day ha dut a terme una tasca de revisió en profunditat de l'esdeveniment. Amb l'objectiu de potenciar-lo encara més, s'han tingut en compte les opinions dels assistents i s'han incorporat diverses millores notables.

Una de les novetats destacades serà una visita al Port, que estarà centrada especialment en els tràfics de líquids. Aquesta visita serà l'inici de les jornades, proporcionant una oportunitat única per conèixer de prop el grup de mercaderies més rellevant del Port de Tarragona que mou a l’any uns 20 milions de tones.

Un altre aspecte millorat serà el networking entre les conferències. L’APT crearà un ambient propici perquè els assistents puguin establir noves connexions, fomentant les oportunitats de negoci i col·laboració.

Però el VII Med Hub Day mantindrà aquells elements que l'han caracteritzat des dels seus inicis i que més han satisfet el públic assistent. Les conferències continuaran comptant amb la participació del hinterland, aportant una visió regional que enriqueix sempre les jornades.

A més a més, les taules rodones dinàmiques sobre terminals o clients finals continuaran sent un punt clau de l'esdeveniment. Aquest format permetrà debatre temes destacats de manera participativa i enriquidora.

Un esdeveniment amb projecció internacional

Un dels objectius principals del VII Med Hub Day és recuperar el seu caràcter internacional. Amb això en ment, s'està treballant en diverses estratègies per atraure assistents de tot el món.

Una de les accions previstes és la selecció de ponents internacionals amb una projecció destacada en el sector portuari. Aquests experts compartiran les seves visions i coneixements, aportant una perspectiva global a l'esdeveniment.

Entre aquestes tasques de captació de professionals internacionals s'ha previst la incorporació d'una ponència magistral que serà impartida per una reconeguda experta en temes de transició energètica rellevant tant per al sector portuari com per l’industrial.

Edicions anteriors

El darrer Med Hub Day va marcar el retorn a la normalitat presencial després de dues edicions que s'havien realitzat ja sigui de forma virtual o híbrida.

L’edició de 2022 va comptar amb al voltant de 80 assistents, xifra que aquest any s’espera superar amb escreix i passar la barrera dels 100 entre operadors de terminals, operadors ferroviaris, operadors logístics, clients finals, consignataris, transitaris i ports, entre d’altres.

En l’anterior edició es van incorporar temàtiques sobre noves energies i nous fluxos que van gaudir d’una molt bona acollida per part del públic com constaten les bones valoracions de les persones assistents i que aquest any creixeran en rellevància.

Més informació i registre a:

https://www.eventbrite.es/e/vii-med-hub-day-tickets-689096876307

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona