El Tinglado 1 obre al públic l’exposició ‘Intervals’ de l’artista català Josep Maria Codina

El Tinglado 1 obre al públic l’exposició ‘Intervals’ de l’artista català Josep Maria Codina
18 Jan
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra s’inaugurarà el pròxim dijous 19 de gener a les 19h amb un acte obert al públic en general

Aquest dijous 19 de gener a les 19h al Tinglado 1 del Moll de Costa s’inaugura una nova exposició sota el títol ‘Intervals’ de l’artista català Josep Maria Codina. Una mostra on la creació pictòrica gira al voltant de la pell humana. Es tracta d’un treball on l’artista ha focalitzat la seva creació al voltant d’una visió molt personal de la pell humana. L’artista mostra un repertori d’orografies i senyals biogràfics de cada individu i, de cada part del cos són transportats a l’obra. L’obra exposada ofereix un recorregut per característiques com el color de la pell, les pigues, o marques que cisellen la vida i el pas del temps; arrugues, cicatrius que esdevenen senyes d’identitat úniques que denoten el que cadascú ha viscut i desenvolupen tota una poètica al voltant del pas del temps. L’exposició estarà oberta fins al 16 d’abril, de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 19h i, diumenges i festius d’11h a 14h. L'entrada és de franc.

Art plàstic català al Tinglado 1

L'exposició de Josep M. Codina, al Tinglado 1 del Moll de Costa, ofereix al públic de Tarragona una sèrie d'obres introspectives que ens revelen un univers ple de poètics misteris que al·ludeixen a la persona, al seu cos, la lluita del fet de viure i l’aflicció que inexorablement comporta. A aquesta cartografia privada de cada ésser humà, l'autor aconsegueix conferir un significat universal, com a metàfora del pas del temps i la vulnerabilitat.

Codina dibuixa tots aquests grafismes que testimonien la vida en un context on també utilitza les diferents qualitats tàctils de la matèria, per tal de crear la ‘pell del nostre cos a la pell de la pintura’.

El Port de Tarragona convida a la ciutadania per apropar-se al Tinglado 1 i gaudir d’una nova mostra artística que, ben segur, no deixarà indiferent a ningú.

Sobre l’autor

Josep Maria Codina va néixer a Mataró l’any 1958 i va fer la seva primera exposició l’any 1985. Codina va estudiar a l’Escola d’Arts Plàstiques Pau Gargallo de Badalona i a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Codina ha compaginat el seu treball artístic amb el disseny i la docència i una llarga trajectòria expositiva de més de 35 anys.

Codina ha desenvolupat a través dels seus quadres tota una poètica entorn del pas del temps, perquè, segons declara el mateix artista ‘és el temps l'insospitat i anònim autor qui al llarg de la nostra vida dibuixa aquests grafismes vitals, signes de vida, empremtes que testimonien la batalla del viure‘

Més informació

https://tuit.cat/3fN5p

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!