Més de 22.000 persones gaudeixen de les activitats d’un Nadal de Somni al Moll de Costa, el Moll de la Cultura de Tarragona

Més de 22.000 persones gaudeixen de les activitats d’un Nadal de Somni al Moll de Costa, el Moll de la Cultura de Tarragona
13 Jan
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Des de l’1 de desembre fins al 6 de gener més d’un centenar d’activitats han omplert el ‘Moll de la Cultura’ de la ciutat

La darrera edició del Nadal de Somni, la programació d’activitat nadalenques organitzada pel Port de Tarragona, ha aconseguit un total de més de 22.000 persones visitants. Les més de cent activitats han comptat amb una gran afluència de públic i ha rebut elogis de totes les persones visitants que s’hi han apropat. Unes 1.800 persones van participar en els actes al voltant de la Marató de TV3; 7.252 van visitar les activitats del Tinglado 1; 7.755 van gaudir de la visita al Magatzem Real; 1.250 persones al Tinglado 2 i més de 4.000 persones van participar d’actes al Serrallo, Museu, Teatret i Arxiu del Port Tarragona. Per als responsables de l’APT, “la programació de Nadal al Moll de Costa del Port de Tarragona ha estat un èxit”. El Port ja treballa en la preparació de l'edició del 2023 amb noves propostes i sorpreses.

 

Alta afluència al Tinglado 1

Un dels punts forts de la programació van ser les més de 7.200 persones que van participar en les activitats culturals al Tinglado 1, actuacions musicals, contacontes, tallers de circ, etc., així com espectacles als exteriors com passa carrers, el piromusical i el concert de la reconeguda cantant internacional Andrea Motis, amb un ple absolut. També va tenir una gran acollida el Nadal gastronòmic amb foodtruck i tasts de vins. Cal afegir també, que el Tinglado 2, a hores d’ara i, en poc més de 10 dies, ha rebut la visita de 1.250 persones en la seva exposició sota el nom ‘Un Mar de llum’, un espai màgic que estarà obert fins al 29 de gener.

Nou èxit del Magatzem Reial

A més el Magatzem Real, que es va ubicar al Refugi 1 del Moll de Costa des del dia 27 al 30 de desembre, va rebre en només 4 dies un total de 7.755 persones, una activitat molt ben acollida per la canalla i, que va atreure nombroses famílies al Port. Va ser una activitat coorganitzada pel Port de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona.

Per altra banda, les accions dissenyades amb motiu de la Marató de TV3 va comptar amb 1.800 participants entre la cursa de la Marató, l’arribada de la Tiona, l’organització del fideuà popular i de les diverses activitats solidàries.

I, finalment, més de 4.000 persones (4.055) van gaudir dels espectacles duts a terme en espais tan referents del Port com són el Museu, l’Arxiu, el Teatret o al mateix barri del Serrallo. Variades opcions com contacontes, concerts, un escape room, etc... han transformat aquests espais en espais nadalencs i plens d’il·lusió. Sense oblidar que tota la programació va estar acompanyada d’una il·luminació que va transformar el Moll de Costa en el ‘Passeig dels Estels’, un passeig engalanat per a l’ocasió i on es van acollir les més de cent activitats creant un ambient del tot especial.

Un Nadal en família

El Moll de Costa ha estat, durant totes les festes de Nadal, un espai de convivència i lleure per a tota la ciutadania. La seva programació ha estat pensada per a tots els públics i ha tingut com a objectiu crear un ambient nadalenc únic, màgic i especial.

Totes les activitats han estat gratuïtes i s’han dut a terme en diferents espais del Moll de Costa, com l’Arxiu del Port, el Museu, el Teatret del Serrallo, l’Escala Reial, els Tinglados, la pèrgola del Serrallo i el mateix passeig del Moll de Costa. L’objectiu del Port de Tarragona ha estat oferir a la ciutadania activitats per gaudir en família. El Moll de Costa es va transformar en el ‘Moll de la Cultura’ des d’on es va convidar, a tothom, a passejar i a deixar-se transportar pels continus espectacles que van dibuixar un entorn especial per les festes de Nadal.

L’organització del Port Tarragona vol enviar un sincer agraïment a la ciutadania per l’acceptació i l’excel·lent rebuda a totes i cadascuna de les activitats dissenyades.

La programació de Nadal al Moll de Costa del Port de Tarragona ha estat un èxit i espera repetir-se l'any vinent amb noves propostes i sorpreses. L'organització ja treballa en la preparació de l'edició del 2023 i espera continuar fent del Port, del Moll de la Cultura, un espai de referència durant les festes de Nadal.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!