APPORTT entrega els premis de 2022 a la promoció del Port de Tarragona

APPORTT entrega els premis de 2022 a la promoció del Port de Tarragona
15 Dec
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte ha guardonat a les empreses per la innovació, la sostenibilitat, la projecció exterior i la professionalitat de l’àmbit portuari de Tarragona

Josep M Cruset, Pere Abelló i José Luis Romero reben les distincions a títol personal

 

L’Agrupació per la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) ha celebrat el tradicional sopar amb els seus associats per celebrar l’edició 2022 dels seus premis. La trobada ha estat un èxit de participació, superant les 150 persones assistents, i l’ocasió per reunir empreses i professionals del sector portuari en un ambient amistós i distés.

L’àpat, presidit pel president d’APPORTT, Joan Oriol, ha comptat amb la presència de Saül Garreta, president del Port de Tarragona; Marc Sanglas, secretari de Mobilitat i Logística de la Generalitat de Catalunya; Carlos Miranda, Secretari General de la Subdelegació del Govern de l’Estat a Tarragona, i Manel Castaño, conseller d’Educació, Ocupació, Desenvolupament Econòmic i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Tarragona.

La XIX edició del Premis APPORTT son reconeixements individuals i col·lectius del teixit econòmic i empresarial de l’hinterland del Port de Tarragona en àmbits com la projecció exterior del Port de Tarragona, l’emprenedoria i la innovació, les actuacions de caràcter professional i d’especial dedicació, i les accions basades en la qualitat i la sostenibilitat, i orientats a incentivar, estimular i reconèixer persones i empreses que es distingeixen per accions o trajectòries exemplars en àmbits estratègics que contribueixen a millorar el funcionament, la competitivitat i la projecció, de manera i individual i col·lectiva, de les empreses de l’àmbit portuari tarragoní.

Premiats 2022

Els premiats que han recollir un guardó durant la trobada han estat els següents:

PREMI A LA  EMPRESA MÉS ACTIVA EN LA PROJECCIÓ EXTERIOR DEL PORT DE TARRAGONA per a Ocibar Marina Tarragona, S.L.U.- Port Tarraco, per haver aconseguit que Port Tarraco sigui conegut com un dels millors ports esportius on s’hi poden atracar diversos vaixells de més de 100 metres d’eslora, amb tota mena de serveis, seguretat i assistència personalitzada.

Les seves modernes instal·lacions ofereixen privacitat absoluta i un conjunt complet de serveis i protocols de seguretat per a garantir una assistència personalitzada per a tots els vaixells i les seves tripulacions. A més, la seva privilegiada ubicació dona la possibilitat que una gran varietat d’empreses especialitzades poden facilitar serveis i subministraments als iots a tocar de la ciutat. Port Tarraco ofereix uns equipaments amb 33 amarradors d’entre 45 i 160 metres.

 

PREMI A LA INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA per a ERSHIP, S.A.U. per haver treballat intensament i col·laborat amb l’Autoritat Portuària de Tarragona, per què la plataforma SEA (Sistema de Entregues d’Agroalimentaris) sigui una realitat i sent la única empresa estibadora que te, a dia d’avui, el sistema de lliurament de productes agroalimentaris totalment integrat al SEA.

ERSHIP treballa principalment en el transport, magatzematge i manipulació de mercaderies a dojo sòlides, comptant amb la confiança d'acreditats clients així com d'un personal experimentat, tant de mar com de terra, en les seves diferents funcions professionals.

 

PREMI A LA PROFESSIONALITAT I ESPECIAL DEDICACIÓ per a SAISA CHEMICALS, S.A., per la seva gran trajectòria dedicada a la comercialització, emmagatzematge, manipulació i distribució de carbonat i bicarbonat sòdic per a ús industrial.

La seu central de Saisa Chemicals és a Madrid i compta amb instal·lacions logístiques a  Tarragona, Espanya, Portugal i el Marroc. En total, més de 42.000 m ² i un ampli equip de professionals qualificats dedicats a aportar valor a proveïdors i clients a les activitats de distribució, emmagatzematge, manipulació i envasament.

 

PREMI A LA QUALITAT I SOSTENIBILITAT per a TIM, S.L. (GRUPO SAMCA) per la creació el 2019 de la Terminal Intermodal de Monçó per a la manipulació de sòlids a dojo per tal de donar resposta a les necessitats del sector agroalimentari de la zona. Suposa una ferma aposta pel transport ferroviari. Les seves instal·lacions compten amb magatzems, sistema de descàrrega automàtica, cintes transportadores i bàscules, respectant en tot moment la sostenibilitat.

TIM és una infraestructura clau en el desenvolupament empresarial del Port de Tarragona, especialment al sector agroalimentari i de càrrega general. Tarragona és la porta d'entrada de productes agroalimentaris d'empreses ramaderes i porta de sortida de productes aragonesos com ara siderúrgics, animals, fruita o mercaderia general.

 

MENCIÓ ESPECIAL A LA PROFESSIONALITAT I ESPECIAL DEDICACIÓ per a JOSEP MARIA CRUSET I DOMÈNECH per la seva dedicació com a president del Port de Tarragona i per la tasca desenvolupada al capdavant des del 2018 fins el 2022 que ha permès posicionar el nostre Port com un port líder en la Mediterrània.

En aquests quatre anys, Cruset ha liderat un procés de transformació i modernització del Port de Tarragona, havent de fer front a reptes i amenaces. Malgrat tot el Port de Tarragona ha permès que aquest hagi escalat a la 5a posició del rànquing estatal de ports d’interès general i s’hagin realitzat inversions de més de 100 milions d’euros per impulsar projectes estratègics que garanteixen el present i també el creixement de futur del Port de Tarragona i la seva comunitat portuària.

 

MENCIÓ A LA PROFESSIONALITAT I ESPECIAL DEDICACIÓ per a PERE ABELLÓ per la seva trajectòria professional i com a director gerent de la societat PREVENPORT-SERVEI MANCOMUNAT DE PREVENCIÓ DEL PORT DE TARRAGONA, sempre vetllant per la seguretat dels treballadors de la comunitat portuària així com de qualsevol incidència que pugui ocórrer en las instal·lacions.

 

MENCIÓ A LA PROFESSIONALITAT I ESPECIAL DEDICACIÓ per a JOSÉ LUIS ROMERO JIMÉNEZ per la seva trajectòria professional en l’operativa portuària, passant per diferents departaments relacionats amb l’estiba, transport, o consignacions. Sempre implicat amb molta dedicació i actiu en tots els temes, havent guanyat el gran respecte i reconeixement que ha desenvolupat durant tota la seva vida professional en el sector.

 

Sobre APPORTT

APPORTT és una Agrupació d'Interès Econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992, que aglutina a tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l'activitat marítima. Les seves línies d’actuació es basen a donar informació, visibilitat i promoció del Port de Tarragona, de les seves activitats i serveis. Per altra banda, treballa per a proporcionar assessorament i facilitar als agrupats la informació que puguin necessitar del Port.

APPORTT treballa per donar als agrupats la possibilitat de crear una xarxa empresarial entre ells i aconseguir el seu objectiu principal: aconseguir la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona. També coordina la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona