Nou trajecte que connecta Palma de Mallorca amb el Port de Tarragona

Nou trajecte que connecta Palma de Mallorca amb el Port de Tarragona
29 Nov
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’embarcació salparà el dissabte 3 de desembre, data que coincideix amb l’inici d’una setmana de diversos dies festius, fet que pretén facilitar l’accés al públic per visitar Tarragona i el territori

El nou projecte neix de la sinergia entre Trasmed, LogiTravel i Port Aventura i ofereixen una nova experiència enfocada sobretot a les famílies

El trajecte, de sis hores de duració, comptarà a bord amb els personatges més populars de Port Aventura així com d’un ambient nadalenc i una important oferta gastronòmica

El pròxim dissabte 3 de desembre arribarà al Port Tarragona un vaixell procedent de Palma de Mallorca amb l’objectiu d’oferir, als turistes, la possibilitat de visitar el parc temàtic Port Aventura entre altres ofertes d’oci i cultura del territori.

La idea ha estat creada per la sinergia formada entre la naviliera Trasmed, l’agència digital de viatges LogiTravel i els responsables del reconegut parc temàtic Port Aventura de la ciutat.

Tot i que de moment només està prevista una única sortida per al 3 de desembre, el personal organitzador no descarta la possibilitat de repetir el trajecte en funció de l’acceptació i èxit per part del públic. El vaixell salparà a les 9:00h del matí des de Palma de Mallorca i atracarà en aigües del port tarragoní al voltant de les 15:00h de la tarda. Durant la travessia, de sis hores, el vaixell estarà ‘tematitzat’ i, els i les turistes estaran acompanyats pels personatges més populars de Port Aventura a més de gaudir d’un ambient nadalenc a bord i degustar una important oferta gastronòmica.

El trajecte marítim té un cost de 150 euros i ofereix la possibilitat de viatjar a dos adults, dos infants i un vehicle.

S’ha triat com a data el dissabte 3 de desembre perquè és una data que coincideix amb l’inici d’una setmana de diversos dies de festa fet que pretén facilitar l’accés al públic per poder visitar el parc i diversa activitat d’oci i cultural que ofereix la ciutat de Tarragona.

Aquesta nova iniciativa demostra el potencial de Tarragona pel tràfic bucs RoPax o ferries i, obre la porta a que s'estableixin més serveis d'aquesta tipologia en el futur, més enllà de serveis puntuals.

Tagged under
  • Creuers a Tarragona
  • Terminal de creuers
  • Tarragona ciutat de creuers
  • Creuers

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona