Port Tarragona present en les més grans fires europees

Port Tarragona present en les més grans fires europees
11 Oct
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha estat present a Berlín i Madrid

L’equip comercial treballa en possibles vies de creixement per als tràfics portuaris

Una part de l’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona es va desplaçar la setmana passada a dues de les més importants fires que es celebren a Europa durant el mes d’octubre amb l’objectiu de crear sinèrgies i treballar amb les més grans empreses dels diferents sectors per conèixer les últimes tendències.

EPCA – Berlín

El Port de Tarragona es va desplaçar fins a Berlín per assistir a l’EPCA, la trobada més rellevant del sector petroquímic europeu, per la promoció del Clúster ChemMed i del Port de Tarragona, sobre els tràfics de líquids relacionats amb el sector energètic que es celebra de forma anual, i hi són presents les principals empreses del sector.

Una de les parts de l'esdeveniment és el Logistics Village, on el Port de Tarragona disposava d’una taula de reunions. Durant els 3 dies de la fira els representants de l’APT van aconseguir tancar 30 reunions B2B amb diferents tipus d'empreses, on es va presentar el Port i el Clúster ChemMed i on van poder mostrar les potencialitats del sector a Tarragona.

Els representants desplaçats a Berlín van detectar un interès molt alt en diferents projectes actuals, com ara la nova ZAL, l'arribada del tercer fil a Tarragona i les inversions previstes en el FFCC dins del Port, i l'impuls de l’hidrogen verd a través de la Vall de l'Hidrògen de Catalunya.

Fruit Attraction – Madrid

L’Autoritat Portuària de Tarragona es va desplaçar fins a Madrid per assistir a la Fruit Attraction, una fira molt concorreguda amb molt d'interès per part d'empreses del sector. Un sector que als ports espanyols mou més de 12 milions de tones, de les quals aproximadament 200.000 passen pels molls tarragonins. A l’estand que l’APT tenia a la fira hi van participar també empreses del sector instal·lades a Tarragona com Fruport o DP World.

El Port de Tarragona va treballar per promoure el tràfic refrigerat, concretament al de fruites i hortalisses. Els representants de l’APT van aprofitar per unir llaços amb empreses de la comunitat portuària dedicades a aquest tipus de servei i contactar amb empreses per explorar possibles vies de creixement del sector del producte refrigerat.

L’equip comercial del Port va aprofitar per donar a conèixer els desenvolupaments que està fent en matèria intermodal, principalment les inversions en curs a la ZAL i el port sec de PortTarragonaTerminal Guadalajara-Marchamalo així com les inversions conjuntes previstes a la terminal intermodal de la Boella per tal d'incrementar-ne la capacitat. En aquest sentit, el Port compta amb serveis ferroviaris de contenidors i caixes mòbils amb el sud de la península i la zona de Madrid i preveu arrancar nous serveis ferroviaris en els propers mesos.

El Port disposa d’una terminal dedicada a mercaderia amb temperatura controlada, principalment fruita, amb 20.000 m2 de superfície i capacitat per 17 mil palets. Així mateix, també té una terminal de contenidors amb 15,5 m de calat operatiu, 1 km de línia de moll i capacitat fins 400.000 contenidors.

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

The aim is to open up the port and its spaces to the people, giving them the opportunity to get to know its facilities and to see the different port operations, both from the land and the sea.

 

ACTIVITIES | FORMS