El Refugi 1 del Port de Tarragona acull ‘Som i serem’, la crònica pictòrica del ‘procés’

El Refugi 1 del Port de Tarragona acull ‘Som i serem’, la crònica pictòrica del ‘procés’
08 Aug
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Llop Bosch exposa noranta obres concebudes per a l’1-O i la posterior repressió

La mostra restarà oberta fins a l’11 de setembre de 2022

Aquest dijous 11 d’agost, s’inaugura a les 19 hores, l’exposició ‘Som i serem’ de l’artista tortosí Lluís Llop Bosch al Refugi 1 del Moll de Costa, un espai que ha acollit fins ahir diumenge la mostra ‘Només dones’ de Julia Ledo, una autora que cerca la connexió emocional que estableix amb els meus personatges. La mostra ha aconseguit una extraordinària acollida i el públic ha gaudit de la seva singularitat.

L’exposició que s’inaugurarà aquest dijous, ‘Som i serem’, és el resultat de treball fet en els deu últims anys de Llop Bosch. Neix el 2012 a la mostra ‘Variacions de les Quatre Barres’ feta a la Llotja de Reus. L’any 2018 i ja en format gran ‘Som i serem’ s’exhibeix també a Reus (sala la Vicaria dels Amics de Reus, on es va haver de duplicar amb part de l’auditori la superfície de la sala).

En la primera exposició l’artista va treballar amb la tècnica dels monotips, que feia uns dos anys que estava acabant en el seu estudi. Segons l’artista “No sé ben bé com, suposo que a conseqüència del moment històric que estàvem vivint a Catalunya, vaig veure clarament el que fer... tenia allà les quatre barres, era tan senzill com canviar l’orientació i reconvertir el que en principi havia de ser una al·legoria al camp, afegint alguns elements més”.

En aquests quatre anys fins avui, ha crescut la col·lecció en vuit quadres i cinc instal·lacions que totalitzant 90 obres que ocuparan un total de 70 metres lineals. Totes les obres han estat concebudes com a crònica pictòrica dels fets històrics succeïts a Catalunya durant l’anomenat ‘procés’, des de les multitudinàries manifestacions, passant per 1-O i la posterior repressió.

L’exposició, d’accés lliure, es pot contemplar a partir de l’11 d’agost en horari de 10 a 13 h i de 17 a 19 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 hores. La mostra romandrà oberta fins a l’11 de setembre de 2022.

Lluís Llop Bosch, artista multitècnica

Lluís Llop Bosch (Tortosa, 1959) és un artista multitècnica resident a Reus. Ha exposat en nombroses ocasions tant a Catalunya com a l’estranger. La seva línia segons temporades i temàtica, es mou actualment en una figuració molt simplificada on amb una pintura simple i sincera explica allò que pretén.

Fill de pintor i professor d’art, va iniciar els estudis artístics a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i es va interessar per la il·lustració i el disseny gràfic col·laborant amb l’equip de setmanari Migjorn d’Amposta.

Ha realitzat cursos monogràfics sobre tècniques pictòriques i procediments artístics a l’Escola d’Art de Tarragona i es va iniciar en el gravat amb Sebi Subiròs (fundació Rodríguez Amat) i Toni Alcàsser (Escola d’Art de Tarragona).

En l’actualitat, és soci de l’Associació d’Artistes de Reus (ARA), col·laborador del Col·lectiu Vila-seca y també fundador i president d’Artistèri, una associació per a promoure el col·leccionisme d’art i promoció d’artistes que vol experimentar una nova manera de difusió artística i combina els sistemes tradicionals amb les noves tecnologies.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors