PortSolidari a la presentació del Casal de l’Autisme a Torreforta

PortSolidari a la presentació del Casal de l’Autisme a Torreforta
18 Jul
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

PortSolidari ha apadrinat el Casal, un dels projectes premiats en la convocatòria de la VII edició Ajudes Sílvia Cuesta del Port de Tarragona

Ahir, 15 de juliol, PortSolidari va assistir a la presentació del Casal de l’Autisme a la premsa. Hi ha assistit la presidenta de PortSolidari, Coia Escoda, el conseller de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño i un representant de la Diputació acompanyats del president de Todos en Azul, Juanjo Caravaca.

La iniciativa, apadrinada pel treballador de l’APT, Antonio Peco, va ser un dels quatre projectes que va elegir la plantilla del Port de Tarragona per rebre l’ajuda de la VII edició Ajudes Sílvia Cuesta entre els 16 projectes presentats amb un import de tres mil euros.

Els assistents han visitat les instal·lacions de l'Escola Torreforta on es fa el casal amb 25 infants i joves que fan activitats de tota mena, des de jocs d'aigua, música en directe, inflables... un espai de lleure que té lloc durant tot el mes de juliol.

El casal d'estiu “Todos en Azul”

El casal d'estiu de l'autisme de “Todos en Azul” va destinat a persones amb autisme des dels tres anys. El casal neix de la necessitat de les famílies de nens amb discapacitat, per poder conciliar la vida familiar i laboral, així com donar un respir a les famílies (pares, mares, avis, tiets) cuidadores d'aquests infants o adolescents. Es duen a terme diferents activitats lúdiques, perquè els infants s'ho passin bé, però atesos en tot moment per monitors experts amb autisme i professionals de la psicologia.

PortSolidari, el grup solidari creat per la plantilla del Port de Tarragona, dona visibilitat a les activitats socials dels treballadors i treballadores i cada any convoca les Ajudes Sílvia Cuesta per premiar els projectes apadrinats un membre de la seva plantilla.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona