Port Tarragona instal·la veles per fer ombra als parcs infantils del Moll de Costa

Port Tarragona instal·la veles per fer ombra als parcs infantils del Moll de Costa
23 Jun
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port Tarragona reobre els parcs infantils del Moll Costa després de col·locar unes tenso estructures per generar ombra

L’actuació, prevista acabar en 30 dies, s’ha pogut enllestir en només 3 setmanes per tal de donar el servei el més aviat possible

La intervenció, amb un pressupost de 136.120,98 € (IVA exclòs,) és una de les 4 línies d’actuació del Pla de Millora de la Façana Marítima del Serrallo impulsat pel Port de Tarragona

A partir d’avui dijous, 23 de juny, els dos parcs infantils del Moll de Costa disposen d’unes tenso estructures per generar ombra per a que petits i grans puguin gaudir de les zones d’esbarjo sense patir els estralls del sol de l’estiu. L’actuació, amb un pressupost de 136.120,98 € (IVA exclòs), es va iniciar el passat 1 de juny i, tenia una durada prevista d’un mes, però els professionals encarregats han pogut enllestir l’actuació en 21 dies per tal de donar el servei el més aviat possible coincidint amb els primers dies de vacances d’estiu de la canalla.

L’actuació ha consistit en la instal·lació d’un total de 217 m2 aprox. de material flexible per projectar l’ombra subjectada mitjançant una estructura d’acer galvanitzat col·locada en els extrems dels parcs infantils, construïts pel Port de Tarragona l’any 2013 i ampliats l’any 2017. A partir d'avui, el 50% del total de la superfície de cadascun dels dos parcs infantils queda sota l’ombra perquè durant les temporades d’estiu, quan les temperatures són més elevades, es pugui seguir utilitzant el mobiliari de jocs infantils. No obstant, per aprofitar les hores de sol en les èpoques de l’any on és menys intens, s’ha decidit deixar una part de cada parc al descobert.

Aquesta intervenció és una de les 4 línies que d’actuació del pla de Millora de la Façana Marítima del Serrallo que el Port Tarragona va presentar el passat mes de març.

Desplegament del Pla Millora de la Façana

Els projectes consensuats amb l’Associació de Veïns del Serrallo compten amb un pressupost total de 1.150.000 euros (IVA exclòs) per introduir diverses millores a realitzar aquest mateix any 2022, íntegrament finançades pel Port de Tarragona. El pla consisteix en 4 actuacions principals: la restauració del pantalà, una obra que es preveu finalitzi a mitjans del mes de juliol, la instal·lació de mobiliari urbà per generar ombra en el passeig, pendent d’inici, la instal·lació de tendals per generar ombra als parcs infantils, intervenció ja finalitzada, i la restauració de l’entorn del pont de la Petxina amb nous murals.

El pla de millora de la façana marítima del Serrallo reuneix inversions impulsades per l’Autoritat Portuària de Tarragona i consensuades amb l’Associació de Veïns, que va planificar-se pel departament d’infraestructures i conservació del Port arran de diverses peticions del veïns del barri mariner de Tarragona.

Aquestes actuacions pactades amb les veïnes i veïns del barri compten amb quatre línies d’actuació principals: restauració d’elements malmesos, millora de la seguretat, millora de la comoditat i millora de la imatge de l’entorn urbà.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona