Back

Visita al Port de Tarragona de la ministra de Fomento Ana Pastor

Visita al Port de Tarragona de la ministra de Fomento Ana Pastor
09 Aug
2012

La ministra de Fomento, Ana Pastor, va visitar el Port de Tarragona el passat dilluns 9 de juliol. Acompanyada del president de Puertos del Estado, José Llorca, i del president del Port de Tarragona, Josep Andreu, la ministra va visitar les instal·lacions del Port i es va reunir amb el Consell d’Administració, on es van repassar, entre d’altres temes, la proposta del Ministeri sobre el tercer fil i el Corredor del Mediterrani, i les inversions i obres previstes al Port en els propers exercicis, previstes dintre del Pla d’inversions 2011-2015.
La ministra va visitar les obres d’ampliació del moll de la Química, que suposen un augment de l’extensió de l’esplanada de 18 hectàrees i una ampliació de la línia d’atracament de 1.200 metros. Amb aquesta ampliació del moll de la Química, que estarà operativa el proper any, podran atracar els majors vaixells de càrrega química que operen en mercats internacionals.
El Port de Tarragona és el quart port més important de l’Estat. El Port ha mogut 17,4 milions de tones fins al mes de juny, la qual cosa suposa un increment del 15,19% respecte el primer semestre de l’any passat.
Podeu veure un vídeo de la visita fent clic aquí.