Back

Presentació llibre guanyador IV Premi d'Investigació Port de Tarragona

Presentació del llibre: Els presos i el Port de Tarragona. Historia de 92 anys de treballs forçats (1792-1884)

El proper divendres dia 20 d’abril de 2012, a les 20 h, tindrà lloc a la sala de conferències del Port de Tarragona, l’acte de presentació del llibre de Montserrat Gisbert Bel, llicenciada en Història per la URV, Els presos i el Port de Tarragona. Historia de 92 anys de treballs forçats (1792-1884).

L’acte anirà a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Andreu Figueras, i presentarà el llibre Coia Escoda Múrria, historiadora i coordinadora de l’Arxiu del Port de Tarragona.

Aquesta obra resultà guanyadora del IV Premi d’Investigació Port de Tarragona el passat mes de gener de 2011; l’Arxiu del Port i l’Autoritat Portuària de Tarragona iniciaren la convocatòria d’aquest certamen, de periodicitat bianual, l’any 2004, amb l’objectiu de fomentar la investigació i els estudis sobre el Port de Tarragona i el seu entorn més immediat.

El llibre és el número 6 de la “Col·lecció Saturnino Bellido”, del Servei de Publicacions del Port de Tarragona, els títols de la qual versen sobre la història del port  i són de caràcter monogràfic.