El Port Tarragona ja ho té tot a punt per la celebració del Med Hub Day 2021

El Port Tarragona ja ho té tot a punt per la celebració del Med Hub Day 2021
17 Nov
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Un total de 15 ponents es donaran cita en l’acte híbrid (online i presencial) que es celebrarà al Seminari de Tarragona

Després d’una edició 100% online aquest any la xifra d’assistents ha superat de nou els 100 inscrits

Tot llest per a que demà dijous 18 de novembre comenci la cinquena edició del Med Hub Day 2021.  El Seminari de Tarragona es prepara per a albergar aquest esdeveniment que atraurà entre dijous i divendres a nombrosos experts del sector de la logística de productes químics i petroquímics.

El Port de Tarragona ha organitzat un esdeveniment per promoure, debatre i intercanviar informació sobre els punts forts i les oportunitats que ofereix el mar Mediterrani com a plataforma logística per a productes químics i petroquímics. En total la xifra d’inscrits ha superat la barrera dels 100 participants entre online i presencial.

Durant les jornades s’han programat tres sessions diferents, la primera tractarà de Ports i terminals, la segona, ja divendres, sobre Companyies Petroquímiques i Hubs, i la última anirà sobre transició energètica i sostenibilitat. Per debatre sobre aquests temes hi ha un cartell de luxe amb la participació de ponents de gran prestigi internacional.

Josep Maria Cruset i Domènech (nascut a Riudoms, 1975) va ser nomenat president de l'Autoritat Portuària de Tarragona el novembre del 2018. Va ser alcalde de Riudoms durant 11 anys i mig. És llicenciat en Enginyeria Química per l´Escola Tècnica Superior d´Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (ETSEQ) i té un MBA per la mateixa universitat. Està especialitzat en Gestió de Processos i Qualitat i ha treballat com a Especialista de Qualitat a la Diputació de Tarragona, organisme del qual és funcionari actualment en excedència.

Genoveva Climent és la directora comercial del Port Tarragona des del 2015, i també és la directora de ChemMed Tarragona, el clúster químic industrial, logístic, acadèmic i científic ubicat a l'àrea de Tarragona.

Ronald Backers format en logística, va començar la seva carrera el 1989 amb Philips a la distribució física. El 1991 es va incorporar al Port de Rotterdam al departament d'Innovació Portuària. Va començar amb projectes de logística de contenidors i més tard va treballar en projectes de desenvolupament del negoci de productes químics i logística i d'emmagatzematge de líquids a granel i en tancs al departament comercial.

Olivier Maronneaud és director de la consultoria química de IHS Markit, amb seu a París, França. Es va incorporar a l'equip de consultoria amb més de 5 anys d'experiència a la indústria petroquímica, on dirigeix projectes a mida, des de l'anàlisi de la indústria i la competència fins a la previsió de preus i la diligència deguda comercial en una àmplia gamma de cadenes de valor.

Anastasiya Mozgovoy va estudiar Administració d'Empreses a Esade Business School i a la Universitat Nacional de Singapur. Es va centrar en qüestions financeres i en l'anàlisi d'oportunitats de negoci a empreses en desenvolupament a Deloitte i Barcelona Business Angels. Més tard es va incorporar a l'empresa familiar Euroenergo i al hòlding del grup, on hi és des de fa set anys.

Javier Azagra Del Campo és des del 2019 Director d'Operacions a la Refineria de Repsol a Tarragona. En els seus 25 anys d'experiència, ha exercit diverses funcions, entre elles 4 anys com a Director d'Operacions a la Refineria de Repsol a la Corunya, 1 any com a Director d'Enginyeria i Desenvolupament a la refineria de Repsol a Cartagena i 3 anys com a Director General a Canaport LNG, la planta de regasificació de GNL de Repsol a New Brunswick (Canadà). Javier és Enginyer Químic per la Universitat d'Oviedo i Màster en Ciències dels Polímers per la Universitat de Washington a Seattle (EUA).

Albert García és enginyer industrial, especialitzat en organització industrial per l'ETSEI de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya) i actualment és el cap de Logística i Infraestructura de la Planta de BASF a Tarragona. Té una llarga trajectòria a l'empresa, començant el 1987 essent nomenat el 1999 Cap de Logística Operativa del Site Tarragona. El 2006 va passar a desenvolupar el càrrec d'Information Manager Business Center Iberia; el 2010, Head of Logistics Business Center Europe South; el 2013, Site Logistics Functional Lead South Europe i finalment, el 2020, Head of Site Logistics & Infrastructure al Site de BASF a Tarragona.

Daniel de Miguel és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rey Juan Carlos (Madrid) i va realitzar un Màster Management Program a Headspring Executive Development - IE Business School. Actualment és Director d'Operacions de Trading Shipping i Bunker a Cepsa, tot i que compta amb més de 23 anys d'experiència a la companyia. Ha ocupat llocs directius com a Executiu de Vendes, Director d'Operacions de Betún i Director d'Operacions de Búnquer. També és professor adjunt a l'IME (Institut Marítim Espanyol).

Paul Hickin és director de S&P Global Platts. S'incorporà a l'empresa el 2015 i dirigeix el contingut de petroli i transport marítim d'EMEA. També dirigeix Bunkerworld a nivell mundial. Paul ha treballat a Fitch Ratings, al Wall Street Journal i Dow Jones Newswires. També ha treballat com a economista.

Jordi Anglès Jové va néixer a Tarragona el 1991. Es va graduar com a Enginyer Tècnic Industrial (especialitzat en mecànica) el 2012 a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). També compta amb un Màster en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat i Postgrau en Vehicles i Operacions de Serveis Ferroviaris a la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 2014 va treballar a diverses empreses internacionals d'exportació i logística ubicades a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El 2018 es va incorporar a Port Tarragona, on va desenvolupar funcions com a Tècnic de Serveis i Operacions Portuàries. El juny del 2019 va ser nomenat Coordinador Comercial, on gestiona els projectes del tràfic de líquids a granel.

Josep Forcadell és el Director Comercial i de Desenvolupament de Negoci de Vopak Terquimsa. És llicenciat en Màrqueting i Comerç Internacional i compta amb més de 20 anys d'experiència en el context internacional d’empreses químiques i logístiques, centrant-se principalment en la importació-exportació, màrqueting i vendes, desenvolupament de negoci i gestió de comptes. També és responsable del Servei d'Atenció al Client i ha liderat diversos projectes de millora en la gestió de processos i desenvolupament de programari, incloent un projecte d'integració de Customer Poral i Customer EDI. Des del 2020 lidera el Desenvolupament de Negoci per facilitar la transició energètica (és a dir, combustibles sostenibles, hidrogen, LOHC i CCS).

Patrick Kulsen és director general d´Insights Global, formada per PJK International i TankTerminals.com. Actualment exerceix el paper de director general i consultor sènior. El 2006 Patrick es va unir a PJK com a segona persona amb el seu pare Pieter Kulsen. Tots dos van fer créixer l'empresa fins a la seva forma actual. El 2013 va adquirir oficialment l'empresa i el 2016 PJK i TankTerminals.com es van fusionar en una sola empresa.

Com a director general, Patrick és responsable del negoci diari i a llarg termini de tot el grup. Després de la integració i la reorganització de TankTerminals.com i PJK en un sol negoci, el creixement de la nova empresa és ara el seu principal objectiu.

Patrick dirigeix ​​projectes de recerca de mercat i de consultoria per a diversos clients en el comerç de petroli, la distribució de productes petrolífers/químics i empreses d'emmagatzematge de tancs. Els projectes més recents s'han centrat principalment a la Due Diligence comercial i de mercat dels actius de les terminals de tancs en venda.

Patrick és llicenciat en Finances Quantitatives (MSc.), Enginyeria Industrial (MSc.) i Enginyeria Mecànica (B).

Fran Sánchez és Enginyer Industrial per l'Escola d'Enginyers de Bilbao. També té un MBA per la Universitat del País Basc. Actualment és Líder de Logística d'Hidrocarburs a Dow Chemical Ibèrica, on porta treballant els darrers 16 anys, en els que ha ocupat diferents llocs a les àrees de Fabricació i Cadena de Subministrament.

Martijn Elbers és especialista en transport intermodal. Després de 9 anys exercint diverses funcions a Vos Logistics, va fundar l'operador intermodal Shuttlewise. Aquesta empresa gestionava anualment més de 1000 trens intermodals a través d'Europa, principalment des del nord d'Europa fins a Itàlia i Espanya. Després de l'adquisició de Shuttlewise el mes de març passat, va començar un nou treball com a Cap de Vendes Intermodal a Lineas.

Leandro Crespo es va incorporar a Tepsa fa més de 14 anys, on ha ocupat diferents llocs directius com ara: Director d'Estratègia i Expansió, Director de Desenvolupament de Negoci Internacional i Director d'Operacions Corporatives. Actualment compagina la funció corporativa amb la direcció de la Terminal de Tarragona.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors