El Port Tarragona prepara un Med Hub Day 2021 híbrid

El Port Tarragona prepara un Med Hub Day 2021 híbrid
11 Nov
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta de la recuperació del format presencial després d’una edició 100% online

L’objectiu de l’esdeveniment és potenciar el Mediterrani com a hub de líquids a doll

La cinquena edició del Med Hub Day 2021, organitzada pel Port de Tarragona i patrocinat pel clúster ChedMed, se celebrarà el 18 i 19 de novembre, al Seminari de Tarragona.. Aquesta edició estarà marcada per la recuperació del format presencial, i alhora continuant essent virtual, en format de congrés híbrid, bilingüe i gratuït, amb un programa ple d’experts vinculats al sector.

L'objectiu del V Med Hub Day és promoure, debatre i intercanviar informació sobre els punts forts i les oportunitats que ofereix el mar Mediterrani com a plataforma logística per a productes químics i petroquímics.

Amb aquet objectiu i durant dues jornades, operadors de terminals d'emmagatzematge, ports, consignataris, transitaris, analistes de mercat i empreses químiques i petroquímiques es reuniran al Seminari de Tarragona per debatre i aportar idees i novetats en aquesta “nova normalitat” on el bunkering, el nous combustibles i energies, i la intermodalitat agafaran el protagonisme.

Un programa d’actualitat

El Med Hub Day va iniciar la seva marxa l’any 2017, i any rere any ha gaudit d’una xifra d’assistents a l’alça, aconseguint una consolidació i maduresa entre els esdeveniments del sector. La darrera edició (virtual) va aplegar més de 120 assistents.

La cinquena edició començarà el dijous 18 de novembre a les 15 hores, on el president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, donarà la benvinguda a tots els assistents a les jornades. Seguidament s’iniciarà la primera sessió que tractarà de Ports i terminals i la jornada es clourà amb un networking i una activitat en línia.

El Med Hub Day començarà divendres a les 9:30 hores amb la segona sessió sobre Companyies Petroquímiques i Hubs. La tercera i última sessió amb que acabarà l’esdeveniment es debatrà un tema de gran importància i actualitat com és la transició energètica i sostenibilitat.

Ponents de marcat accent internacional

Les inscripcions per participar en la 5a edició del Hub Day es poden fer a través del web www.hubdaytarragona.com fins el dia 15 de novembre a les 14 hores. Les persones interessades podran triar entre assistir en persona o seguir la trobada a través d’internet.

El programa està format per experts vinculats al sector de la logística, transport i emmagatzematge de productes petroquímics.

Entre els ponents internacionals confirmats fins al moment destacar a:

Ronald Backers format en logística, va començar la seva carrera el 1989 amb Philips a la distribució física. El 1991 es va incorporar al Port de Rotterdam al departament d'Innovació Portuària. Va començar amb projectes de logística de contenidors i més tard va treballar en projectes de desenvolupament del negoci de productes químics i logística i d'emmagatzematge de líquids a granel i en tancs al departament comercial.

Olivier Maronneaud és director de la consultoria química de IHS Markit, amb seu a París, França. Es va incorporar a l'equip de consultoria amb més de 5 anys d'experiència a la indústria petroquímica, on dirigeix projectes a mida, des de l'anàlisi de la indústria i la competència fins a la previsió de preus i la diligència deguda comercial en una àmplia gamma de cadenes de valor.

Paul Hickin és director de S&P Global Platts. S'incorporà a l'empresa el 2015 i dirigeix el contingut de petroli i transport marítim d'EMEA. També dirigeix Bunkerworld a nivell mundial. Paul ha treballat a Fitch Ratings, al Wall Street Journal i Dow Jones Newswires. També ha treballat com a economista.

El Port Tarragona referent en líquids a doll

El Port de Tarragona és un hub mediterrani per a l'emmagatzematge i la distribució de productes líquids a granel que fa costat a la indústria local amb instal·lacions i infraestructures de primer nivell per a oferir un servei d'emmagatzematge.

L’àrea del Camp de Tarragona està considerada com un dels principals hub logístics de producció, emmagatzematge i distribució de productes petroquímics del sud d’Europa. La situació estratègica i les seves infraestructures permeten respondre a qualsevol necessitat logística amb una distribució eficient de tot tipus de productes petroquímics per vaixells, tren, camió o canonades.

El conjunt d’empreses de la indústria química i petroquímica de Tarragona, genera una producció anual de 20 milions de tones, la qual cosa representa el 50% de la producció de Catalunya i el 25% de tot l’Estat.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona