Port Tarragona acull el lliurament de premis del concurs de pintura de la Fundació Mútua Catalana

Port Tarragona acull el lliurament de premis del concurs de pintura  de la Fundació Mútua Catalana
17 Sep
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte coincideix amb la inauguració d’una exposició amb les millors obres del certamen

El coreà Kihong Chung guanya el sisè concurs de pintura de la Fundació Mútua Catalana exposat al Tinglado 1 del Port Tarragona

La reusenca Núria Fernàndez Estopà s’emporta el guardó per a artistes de les comarques de Tarragona

És una exposició que el Port Tarragona ofereix a la ciutadania amb motiu de les festes de Santa Tecla

Aquest divendres al vespre al Tinglado 1 del Port Tarragona, s’ha fet el lliurament dels premis de la sisena edició del concurs de pintura de la Fundació Mútua Catalana, coincidint amb la inauguració de la mostra de les millors obres presentades al certamen als darrers anys. L’acte ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset i, el president de la Fundació Mútua Catalana, Pere Jornet, entre altres personalitats.

En l’acte, el president de la Fundació Mútua Catalana, Pere Jornet, ha recordat que “han compartit el camí des del primer dia” amb el Port de Tarragona, i s’ha congratulat d’haver consolidat el concurs -tot i la pandèmia- amb la convocatòria de la sisena edició i una millora de les dotacions i categories.

Per la seva part, el president del Port, Josep M Cruset, ha volgut destacar “el compromís compartit de les dues institucions amb les manifestacions culturals de la demarcació i l’objectiu de difondre les obres d’artistes de Catalunya i d’altres indrets del món”.

Aquesta és la 6a edició d’aquest premi. La mostra de les obres participants, estarà oberta al públic fins al 31 d’octubre i l’entrada al Tinglado 1 és lliure.

Premiats

El primer premi del concurs, dotat amb 5.000 euros, ha estat per a l’obra sota el títol ‘Monólogo’s’ de l’artista coreà, resident a Cartagena, Kihong Chung.

La reusenca Núria Fernàndez Estopà és la guanyadora de la nova categoria del concurs per a artistes de les comarques de Tarragona -dotat amb 1.200 euros- amb l’obra ‘Recordant Warhol’.

Pel que fa a la categoria de Dibuix i Gravat, el premi de 1.000 euros recau en Enric Servera Carreras, de Barcelona, amb la peça ‘Nedant entre peixos’.

Un jurat format per representants de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, el Port de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana ha anunciat el veredicte després d’analitzar totes les obres presentades.

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors