PortAutors/es i la fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) estableixen un acord de col·laboració

PortAutors/es i la fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) estableixen un acord de col·laboració
24 Aug
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La direcció artística de la FiM Vila-seca seleccionarà una de les persones finalistes PortAutors/es per a participar a la FIM 2022

La FiM Vila-seca serà plataforma i col·laboradora donant suport i programació a una de les propostes finalistes de PortAutors/es

PortAutors/es és un concurs musical que organitza el Teatret del Serrallo del Port Tarragona a la recerca de nous talents musicals del territori

La quarta edició de PortAutors/es arriba amb una gran novetat i una nova col·laboració amb un dels esdeveniments culturals més reconeguts del territori, la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM).

L’edició d’enguany del concurs musical del Port Tarragona, PortAutors/es, sota l’organització del Teatret del Serrallo, incorpora un nou premi que consistirà en la participació, d’una de les persones finalistes de PortAutors/es, a la fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) que se celebrarà l’any 2022.

La FiM Vila-seca 2022 programarà actes per a una de les persones finalistes de PortAutors/es establint un compromís que es tradueix en suport i en el fet de fer d’antena del talent de casa nostra.  La FiM donarà visibilitat i programació a l’artista que serà seleccionat/da per la mateixa direcció artística de la FIM.

Aquest fet potencia i fa, encara més atractiva, la participació en PortAutors/es, un cicle musical que busca noves i nous artistes del territori. Artistes que tindran una nova opció per mostrar les seves creacions en un esdeveniment professional com és la FiM Vila-seca, dedicat a la música emergent i familiar que es va reprendre el passat mes de maig i compta amb 17 edicions.

PortAutors/es i la FiM Vila-seca tenen la voluntat de col·laborar i establir sinèrgies que sumin a les iniciatives respectives i al conjunt de l’escena musical i del sector.

PortAutors/es, talent local

El passat 13 de juliol es va posar en marxa la IV edició de PortAutor/es, la mostra artística musical que es consolida al territori. El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de setembre mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021.

El Port té previst organitzar un esdeveniment final per presentar les 6 persones finalistes al públic. Sempre que les condicions pandèmiques ho permetin, la data serà el pròxim dissabte 20 de novembre.

Cal recordar que PortAutors/es tenia, fins ara 3 premis. El primer ‘Premi del jurat’, el segon el ‘Prei del públic’ i l’últim ‘Premi a l’artista local’. A hores d’ara i amb la nova col·laboració s’afegeix el ‘Premi FIM Vila-seca’.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona al següent enllaç: https://ja.cat/NosMc

FiM Vila- seca

Aquesta fira professional de música emergent i familiar, amb seu a Vila-Seca, funciona com aparador i mercat de l’escena musical emergent catalana i dona continuïtat i reforç al treball que realitzen les diferents iniciatives, de detecció i suport al talent així com, a la creació d’artistes emergents.

Per aquesta raó basteix una xarxa d’aliances arreu del territori amb programes de suport a la creació d’escoles superiors de música, centres de creació i residència artística, concursos de bandes ovelles, equipaments especialitzats, entre altres iniciatives. També són antenes de talent de la FiM altres entitats com el Cabal Musical, les Cases de la Música, el Centre Cultural Albareda, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Lapsus, Aiguamoll Records i el Conservatori de música de Vila-seca.

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona