Port Tarragona cedeix els seus espais i col·labora amb el reconegut festival tarragoní Minipop

Port Tarragona cedeix els seus espais i col·labora amb el reconegut festival tarragoní Minipop
17 Aug
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La Placeta del Refugi s’estrenarà al festival amb tallers i concerts el matí del 21 d’agost

El festival organitza esdeveniments durant el cap de setmana del 21 i 22 d’agost a diferents indrets de la ciutat

El pròxim 21 d’agost d’11:30 h a 13:30 h la batejada ‘Placeta del Refugi’ del Moll de Costa, situada davant del Refugi 1, s’incorpora als espais que utilitza el reconegut festival tarragoní Minipop.

La Placeta del Refugi funcionarà com a espai familiar el pròxim dissabte 21 d’agost on el públic podrà gaudir de la música i els tallers i jocs d’aigua al costat del mar. La placeta està situada en un lloc estratègic de la façana marítima de Tarragona, un lloc que permet acostar-se al nou Museu del Port, al parc infantil o submergir-se en la gastronomia que ofereix la Vila Marinera del Serrallo.

Minipop és una oferta cultural destinada a tots els públics, grans i petits. Música i tallers es donaran cita a partir del 21 d’agost en diferents espais de la ciutat. Pares i criatures gaudeixen de les trobades i de la música contemporània per compartir estones i experiències en un format diferent i amb un esperit creatiu i, a la vegada educatiu. El festival combina artistes coneguts/es i noves descobertes musicals.

Tenint en compte aquesta premissa, el Port de Tarragona s’ha volgut afegir i donar suport a aquest festival amb la cessió d’espais i col·laborador en els tallers organitzats pel grup Minipop.

Tallers i concerts i jocs a la ‘Placeta del Refugi’

Durant el matí del dia 21 d’agost es duran a terme, amb la col·laboració del Teatret del Serrallo i de Toyota Autoforum, dos tallers Les activitats es faran complint amb el protocol de seguretat COVID-19.

El primer taller sota el títol ‘MisterKARTON’ consistirà en la construcció d’instruments musicals amb materials individuals on la canalla podrà gaudir fent volar la seva imaginació per acompanyar la seva inspiració musical, tutelats amb el suport d’una persona encarregada. El taller s’organitzarà en grups de 10 persones per 4 torns diferents.

El segon taller serà un taller de ‘Molinets de paper’ organitzat per a 10 persones en fins a sis torns diferents, amb una durada aproximada de vint minuts cada sessió. Molinets que serviran per decorar els balcons, terrasses o espais preferits de la Tarragona.

A més, durant tot el matí també hi haurà jocs d’aigua per refrescar-se i fer el vermut,tot gaudint d’una selecció musical del Minipop a la vora del mar.

Trajectòria Minipop

Minipop és un reconegut festival tarragoní. La primera edició del festival va tenir lloc fa ara deu anys, el 4 de juny del 2011. Des de llavors el col·lectiu Minipop organitza concerts i tallers musicals pel gaudi de tota la família. L’organització fa servir i reivindica espais de la ciutat, com ara el Passeig de les Palmeres, els Jardins del Camp de Mart, el Serrallo, etc. Cada any ha estat un èxit absolut i l’assistència de públic ha superat, any rere any, les expectatives de l’organització.

El festival treballa per incorporar disciplines diferents com així ho demostren les darreres participacions de grups de circ o de dansa, que són una realitat en el recorregut del festival. Cal afegir que Minipop és una plataforma cultural del territori que convida a artistes de prestigi i artistes de noves descobertes.

La inscripció als tallers és gratuïta i oberta a tothom i es pot fer a través de la plataforma https://entradium.com/ca o a https://www.minipop.cat.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona