Els bons resultats posen un punt i seguit a la formació pràctica de 12 alumnes de l’Institut Pere Martell

Els bons resultats posen un punt i seguit a la formació pràctica de 12 alumnes de l’Institut Pere Martell
05 Jul
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la directora del CEMAPT, Neus Pàmies, han volgut agrair-los personalment el seu treball i implicació

Els alumnes han col·laborat durant un mes i mig en la millora de diferents espais del recinte portuari i l’entorn Port i Ciutat

El passat mes de juny va finalitzar el darrer acord per a la formació pràctica entre l’Institut Pere Martell de Tarragona i el Port de Tarragona. L’acord es va iniciar el passat 12 de maig i va concloure el 28 de juny.

El resultat dels treballs, que han dut a terme els dotze estudiants de formació professional de pintura, ha estat “excel·lent” en paraules del coordinador del Port de les pràctiques, Pablo Pedro González. El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la directora del Centre d’Estudis Marítims de l’Autoritat Portuària (CEMAPT), Neus Pàmies, han volgut agrair-los personalment el treball i la implicació en la restauració, conservació i manteniment que han dut a terme en diferents espais del recinte portuari i a l’entorn Port i Ciutat.

El darrer dia de la seva formació pràctica, representants de l'equip directiu i del professorat de l’Institut Pere Martell, han acompanyat el president Cruset, a la directora del CEMAPT, Pàmies, i al responsable dels estudiants al Port Tarragona i responsable de Manteniment de la Direcció d’Infraestructures i Conservació del Port, Pablo Pedro González, per visitar els espais que els joves han renovat, modernitzat i restaurat.

El recorregut per conèixer el resultat de les principals feines desenvolupades per part dels estudiants ha inclòs la neteja i pintura de les carpes del pàrquing del Port, el condicionament i pintura de l’espai cultural de l’Arxiu del Port i la numeració de les més de 300 casetes del Dic de Llevant.

Cal afegir també tasques de pintura i millora a les casetes situades a prop del nou Moll de Balears, la reparació i rehabilitació d’elements decoratius de les rotondes del Port que compten amb conjunts escultòrics formats per norais, un carretó elevador, una àncora, una cullera de grua, etc. El pilar de l’eix transversal, el monument del moll de la Química, el transformador ubicat a l’interior del recinte portuari i, finalment la locomotora del tren situat a l’entrada del Serrallo, també han estat feines de conservació realitzades durant la seva estada al Port.

Els estudiants, per la seva part, s’han mostrat molt satisfets, tant pels resultats com per l’acollida que han tingut per l’equip del Port i, han declarat estar animats a seguir treballant i aprenent per enfocar les seves vides professionals.

Des de les xarxes socials del @PortTarragona (Twitter i Facebook) s’ha anat fent esmena, en el darrer mes i mig, de tots els treballs realitzats pels alumnes, amb un especial protagonisme per part de la màquina de tren situada prop del pont de la Petxina. A través de les xarxes del Port, s’ha pogut constatar l’abans i el després de tots els espais. Aquestes publicacions han permès difondre la bona feina feta per part d’aquest grup d’estudiants que han complementat els seus estudis professionals amb pràctiques dissenyades per encaixar amb els seus plans d’estudi.

Des del Port de Tarragona es vol agrair a tots els alumnes els treballs realitzats així com al seu professor de l’Institut Pere Martell, Salvador Falcó, i als responsables, coordinadors i encarregats dels treballs designats, Pablo Pedro González, Antonio Romero, David Lorente i Francisco Rovira.

El Port segueix treballant per establir convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb l’alumnat de diversos instituts de formació professional del territori, per tal de dotar-los de competències que aportin una pràctica en una empresa d’acord amb el que especifica el contingut curricular del Cicle Formatiu al qual estiguin adscrits.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona