El Teatret del Serrallo representa el darrer conte del món, emmarcat dins de la segona edició del ‘Mercat de Contes’ de Tarragona

El Teatret del Serrallo representa el darrer conte del món, emmarcat dins de la segona edició del ‘Mercat de Contes’ de Tarragona
01 Mar
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La tercera i darrera representació teatral serà el pròxim 3 de març mitjançant les xarxes socials del Teatret

Amb el títol ‘ Contes del Món’ el Teatret aposta per conèixer enigmàtics personatges que ens transportaran a conèixer interessants tradicions d’arreu del món

Fins al 6 de març, es pot participar en el sorteig d’una llum de lluna. El resultat del sorteig es donarà a conèixer a mitjans del mes de març

El pròxim dimecres, 3 de març a les 19.30, el Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, representarà la seva darrera proposta teatralitzada emmarcada dins de la segona edició ‘Mercat de Contes’ a Tarragona.

Les dues primeres representacions teatrals, dels passats dies 25 i 28 de febrer, han tingut una gran acceptació per part de la ciutadania i, l’organització espera la mateixa acollida pel darrer relat sota el títol ‘El rei que no volia escoltar’. Un conte que, a ritme de percussió africana ens descobrirà, envoltats de gran sentit de l’humor, la importància d’escoltar als altres.

Cal afegir, que els tres espectacles dinamitzats per les ‘Germanes Baldufa’, dues joves viatgeres i aventureres que han estat per tots els continents i racons del planeta, són històries que demanen una interacció de les famílies per esbrinar els missatges que s’amaguen a cada relat.

Es recorda que, fins al dia 6 de març, es pot participar en el sorteig d’una llum de lluna. Els resultats de les persones guanyadores es donaran a conèixer, mitjançant les xarxes oficials del Teatret, a mitjans del mes de març.

 

 

 

Propostes familiars atractives i educatives

L’organització del Teatret del Serrallo està molt agraïda per la gran participació i interacció que estan tenint aquestes noves propostes.

El Teatret ha programat tres contes vinculats a tres indrets: l’Índia, Tailàndia i Àfrica, mitjançant la narració d’unes històries que donen a conèixer la seva cultura. Relats que estan carregats de contingut, sensibilitat i aprenentatge.

El Port de Tarragona vol continuar apostant, sota la seva marca cultural de Moll de Costa, per oferir a la ciutat un ampli ventall d’ofertes.

Els tres contes del món

El passat dijous, 25 de febrer, ‘El Robí i la princesa’ va ser la primera de les històries publicada al canal Youtube. Es tracta d’un príncep indi sortit d’una pedra preciosa que amaga un secret que no vol explicar a ningú. Els personatges d’aquest conte, de la mà de la companyia Tanaka Teatre, ens mostraran els colors de l’Índia i ens ensenyaran a confiar en nosaltres mateixos i en els que ens estimen. ( Participa al sorteig d'una llum llunar. Fes click a https://ja.cat/MercatdecontesIndia )

El diumenge 28 de febrer, a les 10.30 hores, es publicà la segona de les representacions. ‘La Hing Hong i la lluna’, una dolça història tailandesa protagonitzada per una petita cuca de llum que no vol mostrar la seva llum. Amb una cançó i amb la perseverança de les germanes Baldufa aprendrem que cadascú ha de brillar a la seva manera perquè tots som especials. ( Participa al sorteig d'una llum llunar. Fes click a https://ja.cat/MercatdecontesTailandia )

Per finalitzar, la darrera sessió, dimecres 3 de març a les 19.30h, explica la història ’El rei que no volia escoltar’. Un relat de la Costa d’Ivori que presenta a un rei tan estrany que no vol que ningú li parli. ( Participa al sorteig d'una llum llunar. Fes click a l https://ja.cat/MercatdecontesAfrica )

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona