Back

El Refugi 1 del Moll de Costa acull l’exposició ’40 anys d’història. Carnaval de Tarragona’

El Refugi 1 del Moll de Costa acull l’exposició ’40 anys d’història. Carnaval de Tarragona’
17 Feb
2021

L’exposició recopila objectes, vestuari i imatges de la història dels carnavals a la ciutat

La mostra romandrà oberta al públic fins al 14 de març

Demà, dijous 18 de febrer, a les 18h al Refugi número 1 del Moll de Costa, el president del Port, Josep Maria Cruset, visitarà, junt amb l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, l’exposició ‘40 anys d’història. Carnaval de Tarragona’.

La mostra estarà oberta fins al 14 de març i recopila nombrosa informació d’objectes, vestuari i imatges de la història de la celebració d’aquests darrers 40 anys.

L’horari per visitar l’exposició és de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Diumenges i festius d’ 11 a 14 h. Els dilluns romandrà tancada.

Les persones assistents podran veure programes de mà, cartells, una mostra de 30 fotografies, els trofeus del Ninot i la Concubina, esqueles del Carnestoltes, sermons i testaments, així com material gràfic divers d’entitats col·laboradores. Pel que fa al vestuari de les comparses, estaran exposats vestits complets, barrets o accessoris de les carrosses, així com maniquins amb el maquillatge de la disfressa, entre d’altres.

Una exhibició que vol seduir a la ciutadania a gaudir de la façana marítima de la ciutat i deixar-se envoltar de vestits, guardons, cartells i imatges que han quedat per al record.