Últims dies per a la votació del públic en la III edició de PortAutors

Últims dies per a la votació del públic en la III edició de PortAutors
08 Jan
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Sis artistes opten als premis 2020 del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

Aquest diumenge 10 de gener finalitza el termini per a la votació del públic en la tercera edició de la mostra artística musical PortAutors, organitzada pel Teatret del Port de Tarragona i que enguany, en el context sanitari de la Covid-19, s’ha desenvolupat íntegrament de manera virtual.

La final de PortAutors, celebrada el passat 3 de desembre, va ser retransmesa a través dels canals de YouTube i Facebook del Teatret amb l’actuació dels 6 artistes finalistes (d’un total de 50 participants inscrits inicialment)  que aspiren a guanyar alguns dels tres premis contemplats en les bases del certamen: Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a l’Artista Local.

De moment la final ha obtingut més de 700 visualitzacions a través de les xarxes socials. Fins a la data s’han registrat un total de 850 votacions del públic a través de l’enllaç https://ja.cat/PremiPublicPortAutors2020, superant amb escreix les previsions de l’organització.

Finalistes i premis

Els artistes finalistes d’aquesta edició 2020 són Lia Sampai, Brott, Patricia Atzur, Mia Fuentes, Ivory Tusk i la Chica del Mono (Monkey Jane). Les seves actuacions poden ser visualitzades a través del Canal YouTube i del perfil de Facebook del Teatret del Port de Tarragona. Les votacions del públic estan obertes fins a les 20 hores d’aquest diumenge 10 de gener.

Els premis són:

• Premi del Jurat: participació en cinc actuacions a escenaris del territori (JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors 2021).

• Premi del Públic: enregistrament de maqueta musical amb la col·laboració de Central Media.

• Premi a l’Artista Local: Triat pel jurat, serà per a l’artista tarragoní millor classificat. Formació patrocinada per Yamaha Music School Tarragona.

 

PortAutors va néixer l’any 2018 amb la voluntat de descobrir el talent de les comarques de Tarragona i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol fer d’altaveu a noves creacions i els seus artistes en el marc de Teatret del Serrallo del Port de Tarragona. En aquestes tres primeres edicions més de 100 artistes han participat en PortAutors, consolidant el certamen dins del panorama artístic i musical del territori.

El lliurament dels premis d’aquesta III edició de PortAutors tindrà lloc en les pròximes setmanes, també en format virtual, en un acte que servirà per donar a conèixer els artistes guanyadors de 2020.

Enllaç a la votació: https://ja.cat/PremiPublicPortAutors2020

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona