Exposició: Detalles Invisibles

Exposició: Detalles Invisibles
30 Sep
2011

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Pablo Pérez-Mínguez. Premi Nacional de Fotografia 2006 conegut com el fotògraf de “La Movida”, per la gran quantitat de retrats ja històrics de personatges del Madrid de final dels seixanta i principi dels vuitanta, reuneix en aquesta exposició el més representatiu i íntim de la seva obra, incloent la d’abans i després d’aquests anys. Fundador de la revista Nueva Lente l’any 1971 i després del Photocentro i la Photogaleria al 1975, Pablo Pérez- Mínguez és una figura central en la fotografia espanyola dels últims anys, tant per la seva obra personal com per la seva gran influència en tota una generació de fotògrafs espanyols que llavors donaven els seus primers passos. És de sobres conegut i acceptat per tot el món que “en los pequeños detalles de las cosas se encuentra la verdadera esencia de la vida”.

 

Podeu veure el vídeo de l'exposició aqui.

 

 

Quan un fotògraf es passeja per la vida amb la seva càmera penjada, va seleccionant aquells instants màgics, aparentment INVISIBLES per al altres, però que ell sap detectar i immortalitzar. Realment no cal SER FOTÒGRAF per poder captar els infinits detalls invisibles que la vida constantment ens ofereix. Aquesta és per a mi la principal meta de la nostra sensibilitat: SABER VER... SABER VIVIR les nostres vides. De debò que, mitjançant d’aquesta col•lecció de fotografies presentades en aquesta exposició, pugui contagiar d’alguna manera la meva dedicació i simpatia per aquest art modern i cada cop més popular! Recomano que ningú busqui en aquestes imatges més complicitats de les que, de forma evident, mostren i transmeten; això sí, que es delecti i, si pot ser, gaudeixi amb el vertigen dels diferents canvis de marxa a través dels variats nivells estètics i llenguatges fotogràfics amb els que es trobarà. Aquesta selecció de “Detalles Invisibles” està plena de sincers homenatges, entre d’altres: a la llum, a d’humor, a l’amistat i, sobretot, a l’amor per la fotografia i a l’art en general. Pugin a aquesta exhibició cromàtica!... i gaudeixin del paisatge!

 

 

Tinglado 1

Detalles Invisibles.
Pablo Pérez-Mínguez i CEMAPT

Del 15 de setembre al 13 de novembre de 2011

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

The aim is to open up the port and its spaces to the people, giving them the opportunity to get to know its facilities and to see the different port operations, both from the land and the sea.

 

ACTIVITIES | FORMS