El Port de Tarragona crea Agrifood Virtual Meeting 2020

El Port de Tarragona crea Agrifood Virtual Meeting 2020
04 Aug
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Agrifood Virtual Meeting serà una edició especial que tindrà lloc virtualment el 30 de setembre de 2020 a les 15.30h

El Port de Tarragona ha decidit substituir la trobada biennal del sector logístic agroalimentari Agrifood prevista inicialment al maig d’aquest any per l’Agrifood Virtual Meeting. Aquest nou esdeveniment 100% online consistirà en un seminari web que tindrà lloc el 30 de setembre a les 15.30h. Es tracta d’una edició especial que no elimina la 3a edició de la trobada presencial, ja que el Port confia en poder celebrar la tercera edició de l’Agrifood l’any que ve.

Mentre la pandèmia mundial continua tenint afectacions importants per al funcionament normal de la vida quotidiana, l'equip d’Agrifood International Congress i el Port de Tarragona han posat en marxa un seminari web gratuït amb un complet programa d'experts vinculats al sector, per a tornar a connectar a tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector agroalimentari.

El programa provisional compta de quatre conferències i una taula rodona. La primera xerrada porta com a títol SEA; la digitalització, base para la millora de la cadena logística agroalimentària. Les següents trobades virtuals giraran entorn l’actual situació dels mercats agroalimentari i la nova situació internacional generada per la COVID-19. En la taula rodona que clourà l’Agrifood Virtuial Meeting, hi participaran diferents fabricants, i s’analitzarà la situació post Covid-19. Podeu consultar el programa en aquest enllaç: http://www.agrifoodporttarragona-virtualmeeting.com

L’objectiu per aquest seminari web, igual que el seu homònim presencial, és l'intercanvi de coneixements i informació del sector agroalimentari, des de la seva producció, passant pel seu proveïment, el transport i la logística, fins a arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor.

 

Noves dates per a la III edició de l’Agrifood International Congress

A causa de l'impacte de la Covid-19 a Catalunya i a tot el món, el Port de Tarragona ha decidit traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress als dies 6 i 7 de maig de 2021 amb la finalitat de garantir la salut, la seguretat i el benestar dels assistents, ponents i empleats, així com per a garantir l'èxit de l'esdeveniment i la filosofia d'aquest congrés, punt de trobada per als agents del sector i mantenir-nos informats de les últimes novetats.

El III Congrés Internacional del sector agroalimentari va canviar la seva data de celebració, que en un primer moment estava prevista els dies 7 i 8 de maig a l’1 i 2 d'octubre de 2020. La mesura es va prendre per prevenir i contenir l'epidèmia causada pel virus COVID-19. Finalment, l’esdeveniment presencial es trasllada a maig de 2021 i, mentrestant, l’Agrifood Virtual Meeting permetrà que el sector pugui mantenir vius els contactes i les relacions comercials.

Per més detalls i inscripcions: http://www.agrifoodporttarragona-virtualmeeting.com

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona