Back

Nova equipació de la Policia Portuària

Nova equipació de la Policia Portuària
25 Jul
2011

El president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, va presentar el dimecres dia 20 de juliol, a les 11.30 hores la nova equipació de la Policia Portuària, davant del tinglado 1 del Moll de Costa.

Cal destacar que l’uniforme reforça el color corporatiu del Port de Tarragona. D’aquesta manera s’elimina el color groc substituint-lo pel blau mediterrani amb la combinació del blau-nit ja existent. Amb aquest canvi a més de reforçar la imatge corporativa del Port s’aconsegueix una imatge més identificable pel ciutadà a llargues distancies.

 

També es canvia la gorra. L’actual és la de plat, una gorra que tot i desaparèixer es mantindrà per l’uniforme de gala o gran gala. La nova gorra és mes operativa, fàcil de portar i més adient per la feina portuària, és del tipus beisbol americana amb 8 puntes, no és tan calorosa i pesa molt menys.

Els nous pantalons tant d'estiu com d'hivern son bielàstics i tèrmics, incorporen dues butxaques als costats molt útils, mitjançant una cinta cenyidora als baixos aquests pantalons es pot portar recte o de feina.

El calçat és el més adient pels terrenys en que es mouen en l’àmbit portuari. Tant la sabata com la bota són molt transpirables i amb una sola anti relliscades. La bota porta un tractament amb tecnologia de  plasma per repel·lir qualsevol substància química, sang, mercuri i d'altres.

 Les prendes superiors són bicolor. Com a principal novetat a més de la incorporació del color blau mediterrani, també s’hi afegeix el damer policial català i les lletres en positiu sobre el fons blau nit per tal d’esser més visibles. Són peces tèrmiques i agradables de portar atesa la gran qualitat del teixit. Les peces d'abric són del tipus caçadora, més curtes que les actuals 3/4 i a més de portar la peça interior polar la peça exterior porta una membrana que aïlla del vent, humitats i aigua.

 

uniformes1         uniformes2

uniformes3         uniformes4         uniformes5