El Port de Tarragona celebra el seu primer Consell d’Administració telemàtic

El Port de Tarragona celebra el seu primer Consell d’Administració telemàtic
30 Apr
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els membres de l’òrgan de govern del Port han celebrat la reunió per videoconferència

El Port aprova adherir-se a la Xarxa RESCAT i destina 4 milions d’euros per a obres de millores en el Port

El Port de Tarragona ha celebrat per primer cop a la seva història la primera reunió telemàtica del seu Consell d’Administració. Els 17 membres del màxim òrgan de decisió del Port han participat per videoconferència en una reunió que ha començat a les 16.30 de la tarda del 30 d’abril (avui).

Una de les decisions adoptades pel Consell ha estat aprovar l’adhesió del Port de Tarragona a la Xarxa RESCAT de la Generalitat de Catalunya. La xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya és un instrument desenvolupat pel Departament d’Interior per proporcionar cobertura, tant en nuclis de població com en entorns rurals, als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya.

L’adhesió a la Xarxa RESCAT permetrà que la Policia Portuària del Port de Tarragona pugui integrar-se en el sistema de telecomunicacions on es troben incloses gairebé totes les policies locals de Catalunya (206 de les 215 policies locals). D’aquesta manera la policia del Port disposarà dels mateixos canals de coordinació que els altres serveis de seguretat i emergències que també utilitzen la Xarxa Rescat: Mossos d'Esquadra, les policies locals, els Bombers de la Generalitat, els Bombers i la Guàrdia Urbana de Barcelona, Protecció Civil, el Servei d'Emergències Mèdiques, els Agents Rurals, el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Agència Catalana de l'Aigua i el Servei Català de Trànsit, entre d'altres.

El Consell d’Administració també ha acordat modificacions del pressupost per valor de 4 milions d'euros per realitzar inversions per millorar la competitivitat del Port. Aquesta quantitat econòmica permetrà fer obres de millora i manteniment de molls, ampliar els elements de seguretat i protecció portuària, ampliar els equips de seguretat contra incendis i millorar de la xarxa ferroviària interior.

Composició del Consell d’Administració

Els membres del consell d’Administració són 17 i participen en representació de les administracions i del teixit socioeconòmic de l’àrea d’influència del Port de Tarragona.

En representació del Port de Tarragona, el Sr. Josep M. Cruset i Domènech, president de l’Autoritat Portuària; el Sr. Ramón I. García Rodríguez, director de l'Autoritat Portuària de Tarragona; i la Sra. Yolanda Vizcarro Caparrós, secretària de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

En representació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Gregorio de la Fuente Expósito, president de l’Associació de Consignataris del Port de Tarragona; el Sr. Pablo García Muñiz, president de l’Associació d’Empreses Estibadores del Port de Tarragona; el Sr. Rafael Campaña Camacho, representant de la Federació Empresarial d’Auto Transports de la Província de Tarragona; i el Sr. Josep Francesc Font Mañez, representant de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

En representació de l'Administració General de l'Estat, la Sra. Núria Obiols Vives, Capità Marítim de Tarragona; el Sr. Javier Gesé Aperte, sotsdirector de Seguretat i Protecció de Ports de l’Estat; el Sr. Guillermo Leiva Escudero, advocat de l'Estat i Coordinador de l’Assistència Jurídica; i el Sr. Joan Sabaté Borrás, subdelegat del Govern a Tarragona.

En representació dels municipis en els quals es troba la zona de serveis del Port de Tarragona, el Sr. Pau Ricomà Vallhonrat, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona; i el Sr. Pere Segura Xatruch, alcalde de l'Ajuntament de Vila-seca.

En representació de les Cambres de Comerç, organitzacions empresarials i sindicals i sectors econòmics rellevants en l'àmbit portuari, la Sra. Laura Roigé i Pons, presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona; el Sr. Jordi Just Miró, president de la Cambra Oficial. de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus; el Sr. Joan Llort i Vallés, secretari General de la UGT a les Comarques de Tarragona; i el Sr. Joan Canela Coll, secretari de Finances i Formació de CC OO de Tarragona

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors