El tràfic de mercaderies al Port de Tarragona funciona amb normalitat

El tràfic de mercaderies al Port de Tarragona funciona amb normalitat
25 Mar
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port manté operatius els tràfics claus a pesar de la complexa situació econòmica derivada de la crisi sanitària del COVID-19

El Port de Tarragona segueix obert i funcionant, amb operatives diàries en gairebé tots els tràfics de mercaderies. El moviment de tràfics segueix sent la prioritat del Port atès que el proveïment d’energia, matèries primeres i agroalimentaris són essencials per a les persones i les empreses del país, especialment en aquests moments de crisi sanitària. El moviment de mercaderies ha seguit funcionant amb normalitat arribant gairebé al milió i mig de tones fins al dia 22 d’aquest mes de març.

Líquids a lloure

Els líquids a lloure, principalment cru de petroli i els seus derivats, són els tràfics que contribueixen més decisivament en aquestes 1,5 tones mogudes en els 22 primers dies de març. Concretament, sumen 933.000 tones, essent 331.000 tones de cru, més de 500.000 tones en derivats del petroli (benzina, gasoil, etc.) i més de 80.000 tones en productes químics.

Sòlids a lloure

En els sòlids a lloure, un cop transcorreguts dos terços del mes de març, la xifra se situa en les 346.000 tones. A aquesta xifra total hi contribueixen decisivament els productes energètics com el carbó i coc amb 115.000 tones mogudes. L’altre grup de sòlid a lloure que contribueix a aquest total per a les primeres setmanes de març són els cereals, pinsos i farines amb més de 120.000 tones mogudes. El subministrament de cereals per a l’alimentació de la ramaderia de Catalunya, Aragó i altres parts del nord de la península, segueix tenint assegurat l’abastiment a través del Port de Tarragona.

Impuls de la càrrega general

En aquest mes de març, els moviments de càrrega general ha registrat més de 122.000 tones mogudes. Els vehicles, i principalment la pasta de paper, han fet créixer aquest tràfic durant les primeres setmanes del mes de març.

El Port de Tarragona, com a infraestructura estratègica necessària per garantir el bon funcionament de les principals plataformes logístiques del país, segueix estant operatiu en aquest moment crític gràcies a totes i tots els professionals que formen la Comunitat Portuària, especialment les persones assignades en els serveis especials (seguretat marítima, operativa, policia, etc.) que compleixen amb les seves responsabilitats des del primer dia de la crisi sanitària que està afectant la nostra societat.

El funcionament del Port de Tarragona està assegurat en aquests moments pel Pla de Contingències COVID19 que aquesta infraestructura logística estratègica va posar en marxa a principis del mes de març. El Pla de Contingències ha suposat la posada en marxa de mesures per evitar la propagació del virus, per garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors i treballadores, i de tota la comunitat logístic-portuària, i també per establir les mesures necessàries per assegurar el bon funcionament del Port.

 

Agroalimentaris

 
+ info
    

Tràfics

+ info

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors