El Port de Tarragona contribueix a la millora de l’aspecte del passeig Marítim pintant la bancada

El Port de Tarragona contribueix a la millora de l’aspecte del passeig Marítim pintant la bancada
21 Oct
2019

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els treballs van començar el 14 d’octubre i van finalitzar el divendres 18 d’octubre

El Port de Tarragona està realitzant treballs de millora en el passeig marítim del Miracle de Tarragona. L’acció consisteix en pintar la bancada de formigó del passeig i compta amb un pressupost de més de 3.000 euros. Els treballs que estaven previstos realitzar abans de l’estiu, van quedar posposats per evitar molèsties a en la ciutadania, i ara un cop superada la temporada estival, s’han reiniciat. L’horari previst d’execució de la pintada de formigó serà des de les 8.30 hores del matí fins a les 18.00 hores i es preveu finalitzaran el divendres 18 d’octubre.

L’actuació consisteix en la neteja i pintat dels 650 metres de banc de formigó que hi ha al passeig. En primer lloc, es netejarà el formigó existent per eliminar la pols, la sorra i les restes de pintura de grafiti. Seguidament s’aplicarà una capa de pintura d’imprimació per segellar i, finalment, una capa de pintura d’un color similar al formigó existent.

Aquests treballs s’executaran en trams de 30 metres de llargada que s’aniran senyalitzant amb cons i tapant el terra. El pintat es realitzarà amb pistola de baixa dispersió per augmentar el rendiment i evitar la dispersió de la pintura. Les tasques volen millorar l’aspecte de la façana marítima i convidar a la ciutadania a seguir apropant-se a aquest espai de gaudi perquè a la façana marítima de Tarragona.

Un passeig per la ciutat de Tarragona

Les obres del remodelat passeig Marítim del Miracle es van iniciar al maig del 2018 i el passeig va ser inaugurat el passat 22 de febrer. L'actuació executada i finançada pel Port de Tarragona de la remodelació del Passeig Marítim es va realitzar sobre una longitud de 650 metres, des de l'accés al Port Esportiu fins al límit de l'Autoritat Portuària.

El Passeig del Miracle compta amb carril bici bidireccional de 2,80 metres d'amplada i a una distància de seguretat d'1,2 metres de la vorera, tot complementat amb elements de jardineria i mobiliari urbà.

En el disseny del passeig, just davant dels ascensors de la passarel•la, destaca la presència d'un balconet, rèplica del Balcó del Mediterrani de la Rambla Nova per reforçar la idea de la unió de la ciutat amb la mar Mediterrània.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona