La Policia Portuària del Port de Tarragona es mobilitza contra el càncer infantil

La Policia Portuària del Port de Tarragona es mobilitza contra el càncer infantil
20 Sep
2019

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

‘’Pels Valents” recapta fons per tractar i investigar el càncer infantil al centre oncològic més gran d’Europa

El cos de la policia portuària de Tarragona s’ha adherit a la segona fase de la campanya ‘Pels Valents’ impulsada per recaptar fons i destinar-los a finançar tractaments per infants, per incrementar la capacitat de curació del càncer infantil mitjançant nous assajos clínics, per disminuir les seqüeles dels malalts, per oferir una atenció integral i personalitzada i fer un centre obert al món que no discrimini a ningú per motius econòmics.

La primera fase de la campanya, iniciada el febrer de 2017, va estar pensada per a ajudar en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà un centre específic per tractar i investigar el càncer infantil.

La segona fase de la campanya consisteix en el fet que els agents regalin escuts solidaris a canvi d’una donació de 4 euros, un donatiu destinat a l’Hospital Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Aquests escuts adhesius, amb els diferents logos de les policies participants en la campanya, es poden posar en qualsevol roba o motxilla. Tots els escuts tenen el mateix format i porten el color groc representatiu del càncer infantil i el hashtag #pelsvalents.

La Policia Portuària del Port de Tarragona ha adquirit 200 escuts solidaris que posa a disposició de la ciutadania a través dels següents punts de venda:

- Recepció de l’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Passeig de l’Escullera, s/n ( de dilluns a divendres de 8.00 hores a 15.00 hores).

- Comissaria de Policia Portuària. Accés del Moll de Reus (de dilluns a divendres de 8.00 hores a 15.00 hores).

- Museu del Port de Tarragona. Moll de Costa. ( de dimarts a dissabte de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Diumenges i festius d’11.00 hores a 14.00 hores)

- Bar l’Oreneta. Moll d’Aragó ( de dilluns a divendres de 7.00 hores a 19.00 hores)

- Bar Xiringuito Pep. Moll de Castella ( de dilluns a divendres de 7.00 hores a 19 hores)

- Bar del Port ‘Les Espais. Aliada Química’ (de dilluns a divendres de 6.00 hores a 21.00 hores i dissabtes de 7.00 hores a 12.00 hores)

Origen i trajectòria de la campanya

El febrer de 2017 es va llançar la iniciativa per recollir l’import necessari per crear per a l’Hospital de Sant Joan de Déu el «SDJ Pediatric Cancer Center Barcelona», el centre oncològic més gran d'Europa, pressupostat en 30 milions d'euros

L’origen d’aquesta campanya va ser protagonitzada per diversos agents locals del territori català en decidir rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer. Llavors van tenir la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballaven i crear-ne un original i únic ‘pels valents’, lema de la campanya per finançar el projecte.

Així va ser com diverses policies locals d’arreu Catalunya i de la resta de l’estat espanyol es van adherir a aquesta singular i original idea.

Gràcies a aquestes donacions, la de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va aconseguir reunir, a finals de 2018, l’import necessari per fer realitat aquest centre oncològic, import que suposa la quantitat més alta recaptada entre la societat civil per a un projecte d’aquestes característiques.

Llavors la iniciativa ‘Pels valents’ va desplegar la seva segona fase.

El centre oncològic més gran d’Europa

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 nous pacients i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Tindrà una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la.

El nou centre comptarà al voltant de 40 habitacions, 8 càmeres per al trasplantament de progenitors hematopoètics, 30 boxs a l’hospital de dia, 20 despatxos per a consultes externes, radiofarmàcia, laboratori i altres serveis no assistencials.

Al passat octubre, en un acte festiu es va realitzar la col·locació simbòlica de la primera pedra del futur centre d’oncologia pediàtrica. L'obertura del nou centre està prevista per al segon semestre del 2020.

‘Pels valents’ una iniciativa que creix

‘Pels valents’ està a la segona fase de captació de fons per finançar tractaments, allotjaments, recerca, assajos clínics, programes per conviure amb la malaltia, suport psicològic i equipaments, una campanya per donar vida al futur centre.

En definitiva, ‘Pels valents’ és una campanya que creix i que representa una oportunitat per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer infantil.

 

PortSolidari

Aquesta comissió treballa en projectes recolzats, canalitzats i/o organitzats per l'APT amb finalitats solidàries 
+ info
      

 

Organització i Recursos Humans

En aquesta plantilla ens sentim compromesos  amb el projecte i ens considerem part activa de la comunitat.  
+ info

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona