Back

Vine a veure ocells al port!

Vine a veure ocells al port!
08 Sep
2010

 

 

 

NOVA ACTIVITAT adreçada a cicle superior de Primària i 1er cicle ESO!!!
 
Vine a veure ocells!!!
Biodiversitat al Port de Tarragona
 
 
 

 

Aquesta  nova activitat del Museu del Port per al curs 2010-2011 convida a descobrir la biodiversitat al Port de Tarragona.

Activitat adreçada a cicle superior de Primària i 1er cicle ESO. Descobrirem algunes de les espècies d’aus que ens visiten. Aprendre’m a identificar-les i quines son les seves característiques. Les diferents gavines, els corbs marins, el falcó, el bernat pescaire, el blauet... son aus que podem veure al Port mentre passegem amb golondrina després de rebre les explicacions a les instal·lacions del Museu.

Durada de l'activitat: 90 minuts

Preu: 50 €  grup

És una iniciativa del Departament de Medi Ambient de l’APT conjuntament amb el Museu del Port.

 
 
 
 
 
 
 
 
El programa d'activitats escolars del Museu és molt ampli i el que pretén és donar a conèixer, als escolars que visitin el port, els diferents aspectes desenvolupats en l'activitat quotidiana d'un port comercial, pesquer i esportiu com el de Tarragona. També podran gaudir de les activitats d'aquesta proposta els participants en l''educació en el lleure i el públic familiar que, prèviament, reservi els tallers didàctics al Servei de Reserves.
 

 

AIMPT5454deixat_2

 

 

 

 

 

pirates_2eureka1
 

 

 

Mare_Nostrum_2El Museu, també posa a la vostra disposició, aquesta eina didàctica per tal que pugueu treballar en els vostres propis centres, una activitat relacionada amb els principals problemes ambientals del medi marítim com són la contaminació de l’aigua, l’eutrofització i el canvi climàtic entre d’altres.

Adreçada a alumnes de Cicle Superior d’Educació Primària i Primer Cicle d’ESO, té una durada aproximada d’una hora. Amb format de maleta, incorpora tots els elements necessaris per desenvolupar el taller, a més de la guia del  professor que, també,  podeu descarregar-la, aquí.

Es pot sol·licitar, gratuïtament, mitjançant préstec al Servei de Reserves del Museu. El centre que ho sol·liciti només s’haurà de fer càrrec del transport de la maleta i responsabilitzar-se del seu contingut.

 

 

 

 

 
 
 
ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES
Servei de Reserves del Museu
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
977 259 400 extensions 4421 i 4411