Back

El Port de Tarragona es promociona com hub petroquímic en l’ European Petrochemicals Conference

El Port de Tarragona es promociona com hub petroquímic en l’ European Petrochemicals Conference
15 Mar
2017

En el marc de l’estratègia de guanyar projecció internacional, el Port de Tarragona està present a la 4th Platts European Petrochemicals Conference que s’està celebrant a Düsseldorf (Alemanya). Una delegació de l’equip comercial encapçalada per la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent, han viatjat a la ciutat alemanya que durant dos dies es converteix en punt de trobada d’empreses petrolieres i químiques mundials; consultors, contractistes i proveïdors pioners en el sector.

L’objectiu del Port de Tarragona és seguir promocionant el seu posicionament com a hub petroquímic i químic al Mediterrani, amb una ubicació geoestratègica per a la implantació d’empreses d’emmagatzematge. Així mateix, es posa en valor la modernitat i la eficiència en la prestació de serveix orientats a la diversitat de productes químics.

Conferència ‘Port de Tarragona: hub del Mediterrani’

En el marc de l’esdeveniment 4th Platts European Petrochemicals Conference, que reuneix a alts càrrecs del sector químic i petroquímic a nivell europeu, la directora Comercial del Port de Tarragona, Genoveva Climent, i Camille Marty, Liquid Bulk Business Manager del Port van realitzar ahir una conferència on van exposar davant dels assistents el posicionament del Port de Tarragona com un dels grans ports del Mediterrani en el sector dels productes químics i petroquímics, i un referent del sud d’Europa.

Genoveva Climent va destacar que “un dels principals actius del Port de Tarragona és el clúster petroquímic més important del sud d’Europa. El Port de Tarragona està complementat per una gran i competitiva indústria, una ubicació geoestratègica amb bones comunicacions ferroviàries i marítimes, infraestructures especialitzades i eficiència en la prestació dels serveis orientats a la diversitat dels productes petroquímics”.

Des de la visió de creixement, ChemMed Tarragona configura un entorn idoni per a la inversió, no només en el mercat europeu, sinó també com hub per a subministrar a mercats emergents com Àfrica.