Back

El creuer ‘Wind Surf’ visita el Port de Tarragona per quarta vegada aquesta temporada

El creuer ‘Wind Surf’ visita el Port de Tarragona per quarta vegada aquesta temporada
26 Oct
2016

Companyies com WindStar, The World, Azamara, Silversea, Crystal, Oceania, Windstar o P&O entre d’altres aposten per Tarragona Cruise Port Costa Daurada

El luxós creuer ‘Wind Surf’ de la companyia WindStar atraca demà 27 d’octubre a les 7h a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell va visitar Tarragona l’1 de maig, el 19 de juny, el 15 de setembre i ara torna a la ciutat per quarta vegada aquesta temporada.

El creuer navega sota bandera de les Bahames i atracarà al Port de Tarragona amb 300 passatgers a bord, la majoria nord-americans. El ‘Wind Surf’ salparà a les 17h del mateix dijous direcció Eivissa.

Els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen als passatgers planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 23 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que demà dijous 27 d’octubre i durant tot el dia els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.