Back

Tarragona Cruise Port Costa Daurada centra l’interès en la Seatrade Cruise Med

Tarragona Cruise Port Costa Daurada centra l’interès en la Seatrade Cruise Med
26 Sep
2016

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada ha tingut una gran acollida en la XI edició de Seatrade Cruise Med, que s’ha celebrat entre els dies 21 i 23 a Tenerife. L’equip de creuers del Port de Tarragona ha realitzat un intens pla de treball durant els dies de celebració de la fira, on han mantingut reunions directes amb responsables de navilieres europees i americanes, amb l’objectiu de fer nous contactes i obrir noves possibilitats a la ja consolidada destinació Tarragona com a destí de creuers al Mediterrani.

En aquesta fira també s’han analitzat les tendències del sector de creuers, on els clients finals cada cop demanen un producte més diferenciat i exclusiu. En aquesta línia, Tarragona Cruise Port treballa per potenciar la promoció de l’àmplia oferta turística i cultural que ofereix el territori. L’estratègia de l’equip de creuers passa per donar resposta a les necessitats de les companyies navilieres que vulguin sorprendre el client amb una destinació exclusiva.
La destinació Tarragona Cruise Port està molt ben valorada gràcies a les excel·lents referències dels creuers que ha visitat el Port de Tarragona, en els darrers dos anys. Així, Tarragona ha despertat molt d’interès al llarg d’aquesta Seatrade Cruise Med, la fira més important del sector dels creuers a Europa.

Màxima expectació en la presentació del projecte Ferrari Land

El dijous 22 de setembre a les 16.30h, i en el marc de la fira, Tarragona Cruise Port va presentar el projecte projecte Ferrari Land, el primer parc temàtic de Ferrari a tot el món, que s’ubicarà junt a PortAventura. L’obertura està prevista per al proper 7 d’abril de l’any vinent, juntament amb les atraccions que han construït en la superfície de 60.000m2 destinada al parc temàtic Ferrari Land.

La consolidació d’un projecte iniciat fa quatre anys

En els últims quatre anys, el Port de Tarragona ha consolidat la nova estratègia per atreure creuers, i ha promocionat, en l’àmbit internacional dels creuers, Tarragona i la Costa Daurada, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada. L’any passat, Tarragona va rebre 11 creuers i 11.600 creueristes; i aquest 2016 les previsions són de creixement, concretament està previst que atraquin 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona amb 13.000 passatgers.