Atrás

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items starting with #

 Buques militares extranjeros en el Puerto de Tarragona 1897-2014

Buques militares extranjeros en el Puerto de Tarragona 1897-2014

Aquest  treball és la continuació del titulat La Armada española en el puerto de Tarragona (1900-2014),  també editat en format digital pel Servei de  Publicacions del Port de Tarragona. Es tanca així més d’un segle de  vaixells de les diferents armades arribades al port de Tarragona.
Cal remarcar la quantitat de dades que trobem en cada llibre d'Antonio Moreno, la qual cosa vol dir que hi ha un ingent treball darrere de cada publicació. Això vol dir un gran nombre d'hores de dedicació en arxius i hemeroteques que l'autor no comptabilitza, ja que la seva passió pels bucs de les diferents Armades pot més que qualsevol rellotge. 

 

25 anys de l'última riuada

25 anys de l'última riuada

Diumenge 9 d’octubre de 1994: el Gimnàstic de Tarragona ha de jugar el seu partit número 500 a la 2ª Divisió B. L’equip es desplaça a València per enfrontar-se amb el Llevant, però l’àrbitre es veu obligat a suspendre l’encontre per les intenses pluges.

Un fort temporal de tardor afecta diverses zones del País Valencià i Catalunya. Aquella nit i la matinada del dilluns 10 d’octubre les precipitacions no paren, van a més i es concentren especialment a la serralada prelitoral de la demarcació de Tarragona.

A les muntanyes de Prades i a la serra del Montsant es recullen més de 400 litres per metre quadrat.

Els primers efectes es comencen a notar a primera hora del matí quan encara és fosc: despreniments, vies locals intransitables i talls de subministrament elèctric en algunes localitats del Priorat i el Baix Camp.

25è aniversari dels estudis de Lletres i Química a Tarragona

25è aniversari dels estudis de Lletres i Química a Tarragona

Com el seu títol indica, el llibre celebra el 25è aniversari dels estudis universitaris a Tarragona. Són textos de professors, degans... que recullen l’experiència d’aquest vint-i-cinc anys.

80 anys de construcció naval a Tarragona 1918-1998 (Astilleros de Tarragona, S.A.)

80 anys de construcció naval a Tarragona 1918-1998 (Astilleros de Tarragona, S.A.)

És la història de la construcció naval a Tarragona, que discorre paral—·lela a la de l’empresa Astilleros de Tarragona SA, fundada l’any 1918. A partir d’aquesta empresa s’explica l’evolució de la construcció naval moderna a Tarragona. Guanyador del “I Premi d’Investigació Port de Tarragona”.

Darreres publicacions

  Servei de publicacions

     publicacions@porttarragona.cat

   977 259 400 | Ext. 5003

 

   Arxiu del Port

     arxiu@porttarragona.cat

    977 259 400 | De Ext. 5001 a  5006

     On és l'Arxiu del Port i el Servei de Publicacions